Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καλαμάτας: Συμμετοχές στον 3ο αγώνα του Πανελληνίου Crosskart στο Κιλκίς

Στον 3ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Crosskart που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο στη χωμάτινη πίστα του Κιλκίς θα συμμετέχει η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καλαμάτας.

Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος θα συμμετάσχει σε δύο κατηγορίες. Στην Rallycross όπου διαγωνίζονται οι οδηγοί κατά 4αδες και ανάλογα με τις επιδόσεις τους προκρίνονται στην επόμενη φάση και μέχρι τον τελικό. Επίσης θα αγωνιστεί και στην χωμάτινη ατομική χρονομέτρηση στην κατηγορία των 600cc.

Από πλευράς ΑΛΑΚ θα αγωνιστεί και ο Βασίλης Ηλιόπουλος με τον νέο του απόκτημα, το Lahoz speedcar wonder. Θα συμμετάσχει στην κατηγορία junior στην οποία αγωνίζονται αθλητές ηλικίας 12-17 ετών.

Θυμίζουμε ότι η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καλαμάτας είχε διοργανώσει με επιτυχία τον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος, τον Απρίλιο στην πίστα της Τριόδου.

Στον Γρύλλο Ηλείας θα φιλοξενηθεί ο τέταρτος αγώνας του πρωταθλήματος, στις 5 και 6 Οκτωβρίου, ενώ στο Διαδρόμιο Κορίνθου θα διεξαχθεί ο πέμπτος αγώνας στις 23 και 24 Νοεμβρίου. Η Χαλκίδα θα φιλοξενήσει την έκτη και τελευταία συνάντηση του 2024 το διήμερο 7 και 8 Δεκεμβρίου.