Μπήκε το νερό στ΄ αυλάκι (;)… για το Πύργος- Τσακώνα μετά την σύσκεψη στο Μαξίμου

Η υλοποίηση του οδικού άξονα Πύργος- Καλό Νερό – Τσακώνα, απασχόλησε την σύσκεψη που έγινε υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, με το πρόσημο να είναι θετικό για την υλοποίηση του σημαντικού αυτού έργου για την Δυτική Πελοπόννησο.

Το επόμενο διάστημα σύμφωνα με όσα αποτυπώθηκαν στην σύσκεψη θα προχωρήσουν οι διαδικασίες για την σύνταξη των απαραίτητων μελετών από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, προκειμένου να  εξασφαλιστεί η χρηματοδότησή του.

Ελπίζουμε να μην ήταν μια σύσκεψη που οι αποφάσεις της να μείνουν στις καλένδες, όπως έχει συμβεί πολλές φορές μέχρι σήμερα.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, ο Υπουργός Επικρατείας, αρμόδιος για τον συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου, Άκης Σκέρτσος, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις Υποδομές, Γιώργος Καραγιάννης, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία, Λαμπρόπουλος Ιωάννης, Χρυσομάλλης Μίλτος, Μαντάς Περικλής καθώς και οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Ηλεία, Αυγερινοπούλου Διονυσία και Νικολακόπουλος Ανδρέας.