Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Μίλτου Χρυσομάλλη

Στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο βουλευτής Μεσσηνίας αναφέρει:

Σε λίγες ώρες αφήνουμε πίσω μας μια ακόμα δύσκολη χρονιά. Το 2021 ζήσαμε όλοι το σκληρό αποτύπωμα της πανδημίας, βιώσαμε την απώλεια και την αποστασιοποίηση από τους δικούς μας ανθρώπους, αλλά αισθανθήκαμε και τη δύναμη της ελπίδας που μας έδωσε ο εμβολιασμός για να κατορθώσουμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα και στις δραστηριότητές μας, με ασφάλεια.

Οι φετινές γιορτές σε αντίθεση με πέρυσι μας βρίσκουν με πολύ λιγότερους περιορισμούς, μαζί με τους αγαπημένους μας γύρω από το γιορτινό τραπέζι. Δεν πρέπει όμως να εφησυχάζουμε, η πανδημία είναι ακόμα εδώ και απειλεί την υγεία μας και τον τρόπο ζωής.

Υποδεχόμαστε το νέο έτος με την αίσθηση ότι μετά από 2 δύσκολα χρόνια το 2022 θα είναι η χρονιά της ανάκαμψης, η χρονιά της κανονικότητας, η χρονιά της επιστροφής με κάθε τρόπο στην δική μας καθημερινότητα και οι πρώτες ενδείξεις το επιβεβαιώνουν. Με ενότητα και συλλογική προσπάθεια, με σύμμαχό μας το όπλο του εμβολιασμού, το 2022 θα οδηγήσουμε τη χώρα μας στο μέλλον που της αξίζει και τη Μεσσηνία μας εκεί που της πρέπει.

Εύχομαι από καρδιάς σε κάθε Μεσσήνια και Μεσσήνιο συμπατριώτη μου Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά πρώτιστα και πάντα με υγεία, με προκοπή, με προσωπική και οικογενειακή ευτυχία!