Σαμαράς από Καλαμάτα: Πάμε την Κυριακή στις κάλπες, με πίστη για τη νίκη γιατί, απέναντί μας έχουμε κάποιους που παίζουν την Ελλάδα στα ζάρια.

Μεγάλη πολιτική συγκέντρωση της ΝΔ πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ στην Καλαμάτα με ομιλητή τον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά,  στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας .

Ο κ. Σαμαράς απευθυνόμενος στους πολίτες της Μεσσηνίας κάνοντας αποτίμηση του κυβερνητικού έργου τόνισε ότι: “Η Ελλάδα είναι σε καλύτερη κατάσταση, σε όλα τα επίπεδα, απ’ ότι ήταν επί ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή είναι η αλήθεια! Κι αυτή είναι μια συγκρίσιμη πραγματικότητα. Είναι ένα καθαρό κριτήριο επιλογής ψήφου. Η κυβέρνηση δεν δίστασε και λάθη να παραδεχτεί αλλά και να τα διορθώσει. Τα κατάφερε; Τις περισσότερες φορές, ναι! Αυτή είναι η αλήθεια! Κι όσες φορές χρειάστηκε, πολλοί βουλευτές μας, με τις παρεμβάσεις, τους κινητοποίησαν την κυβέρνηση, διόρθωσαν λάθη! Κι όταν απαιτήθηκε μίλησα κι εγώ, δημόσια και με παρρησία… Κι εδώ είμαστε, και θα είμαστε κι αύριο! Για το συμφέρον των πολλών! Για την Πατρίδα και τον Λαό! Γιατί αυτή είναι η δύναμη της Παράταξής μας: το Εθνικό και το Λαϊκό συμφέρον! Αυτό υπηρετούμε! Αταλάντευτα και μόνο! Τελεία και παύλα!”

Επίσης ο κ. Σαμαράς επισήμανε ότι:

“Πάμε την Κυριακή στις κάλπες, με πίστη για την εκλογική μας νίκη. Με βεβαιότητα!
Γιατί, απέναντί μας έχουμε κάποιους που παίζουν την Ελλάδα στα ζάρια.
Ενώ εμείς έχουμε συγκροτημένο πρόγραμμα για το αύριο της χώρας, και Γιατί, πάνω απ’ όλα: Είμαστε η Νέα Δημοκρατία! Είμαστε περήφανοι για την Παράταξή μας! Για την Παράταξη της
προκοπής, της αξιοσύνης, της προόδου, της προσφοράς, της συνέπειας.

Είμαστε η Νέα Δημοκρατία!
Η Παράταξη της μεσαίας τάξης, των “νοικοκυραίων”, αυτών που οι άλλοι
υποτιμούν.”