Συνελήφθησαν 11 άτομα σε αστυνομική επιχείρηση στην Κορινθία

narkotika17Κα­τα­σχέ­θη­καν -108- γραμ­μά­ρια η­ρω­ί­νης

Στο πλαί­σιο αν­τι­με­τώ­πι­σης της εγ­κλη­μα­τι­κό­τη­τας, πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε χθες, α­στυ­νο­μι­κή ε­πι­χεί­ρη­ση στην ευ­ρύ­τε­ρη πε­ρι­ο­χή της Κο­ριν­θί­ας, η ο­ποί­α ορ­γα­νώ­θη­κε α­πό την Α­στυ­νο­μι­κή Δι­εύ­θυν­ση Κο­ριν­θί­ας, σύμ­φω­να με το γε­νι­κό ε­πι­χει­ρη­σια­κό σχε­δια­σμό της Γε­νι­κής Α­στυ­νο­μι­κής Δι­εύ­θυν­σης Πε­ρι­φέ­ρειας Πε­λο­πον­νή­σου.

Κα­τά τη διά­ρκεια της ε­πι­χεί­ρη­σης, έ­γι­ναν έ­λεγ­χοι σε ε­νε­νήν­τα πέν­τε ά­το­μα, κα­θώς και σε ο­γδόν­τα δύ­ο ο­χή­μα­τα.

Ε­πι­πλέ­ον, προ­σή­χθη­σαν συ­νο­λι­κά ε­ξήν­τα ά­το­μα, ε­νώ συ­νε­λή­φθη­σαν έν­τε­κα ά­το­μα.

narkotika18 Τα ά­το­μα που συ­νε­λή­φθη­σαν, εί­ναι:

Συ­νε­λή­φθη, α­πό το Τμή­μα Α­σφα­λεί­ας Κο­ρίν­θου, έ­νας 35χρονος ΡΟΜΑ, για­τί σε έ­ρευ­να που πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε στην οι­κί­α του, βρέ­θη­κε και κα­τα­σχέ­θη­κε πο­σό­τη­τα η­ρω­ί­νης, βά­ρους -52- γραμ­μα­ρί­ων, ε­νώ ε­πι­πλέ­ον σε βά­ρος του σχη­μα­τί­στη­κε δι­κο­γρα­φί­α, για κλο­πή.

Συ­νε­λή­φθη, α­πό το Α­στυ­νο­μι­κό Τμή­μα Βρα­χα­τί­ου, έ­νας 32χρονος ΡΟΜΑ, για­τί κα­τεί­χε πο­σό­τη­τα η­ρω­ί­νης, βά­ρους -56- γραμ­μα­ρί­ων, η ο­ποί­α κα­τα­σχέ­θη­κε.

Δύ­ο ΡΟΜΑ, για κλο­πή η­λε­κτρι­κής ε­νέρ­γειας.

Δύ­ο ά­το­μα, για κα­τα­δι­κα­στι­κά έγ­γρα­φα.

Έ­νας αλ­λο­δα­πός, για πλα­στο­γρα­φί­α.

Έ­να ά­το­μο, για πα­ρά­βα­ση του Υ­γει­ο­νο­μι­κού Κα­νο­νι­σμού.

Δύ­ο ά­το­μα, για πα­ρα­βά­σεις του Κώ­δι­κα Ο­δι­κής Κυ­κλο­φο­ρί­ας.

Έ­νας αλ­λο­δα­πός, ο ο­ποί­ος δι­έ­με­νε πα­ρά­νο­μα στη χώ­ρα και σε βά­ρος του θα κι­νη­θεί η δι­οι­κη­τι­κή δι­α­δι­κα­σί­α ε­πι­στρο­φής του.

Κα­τά τη διά­ρκεια της ε­πι­χεί­ρη­σης, βε­βαι­ώ­θη­καν συ­νο­λι­κά τριά­ντα ε­πτά πα­ρα­βά­σεις του Κώ­δι­κα Ο­δι­κής Κυ­κλο­φο­ρί­ας και μί­α πα­ρά­βα­ση του Υ­γει­ο­νο­μι­κού Κα­νο­νι­σμού.

Οι συλ­λη­φθέν­τες θα ο­δη­γη­θούν στον Ει­σαγ­γε­λέ­α Πρω­το­δι­κών Κο­ρίν­θου.

Οι δρά­σεις αυ­τές, εί­ναι στο­χευ­μέ­νες και α­πο­σκο­πούν στην πρό­λη­ψη, αλ­λά και στην κα­τα­στο­λή της εγ­κλη­μα­τι­κό­τη­τας, ε­νώ θα συ­νε­χι­στούν με α­μεί­ω­τη έν­τα­ση και εν­δι­α­φέ­ρον, σε ό­λες τις πε­ρι­ο­χές της Πε­ρι­φέ­ρειας Πε­λο­πον­νή­σου.