Συντήρηση στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων

pagkakia_4Συ­νε­χί­ζον­ται οι πα­ρεμ­βά­σεις στο Δη­μο­τι­κό Πάρ­κο Σι­δη­ρο­δρό­μων α­πό το Δή­μο Κα­λα­μά­τας, Τις τε­λευ­ταί­ες η­μέ­ρες, αρ­μό­διο συ­νερ­γεί­ο άλ­λα­ξε τις φθαρ­μέ­νες σα­νί­δες στα παγ­κά­κια και αν­τι­κα­τέ­στη­σε ξύ­λι­να στοι­χεί­α σε μι­κρο­γέ­φυ­ρες.

Υ­πεν­θυ­μί­ζε­ται πως στη βό­ρεια και νό­τια πλευ­ρά του πάρ­κου εγ­κα­τα­στά­θη­καν πύ­λες ει­σό­δου – ε­ξό­δου, ε­νώ στη δυ­τι­κή του πλευ­ρά κα­τα­σκευ­ά­σθη­κε πε­ζο­δρό­μιο ε­πί της ο­δού Ψα­ρών.

Οι δρά­σεις αι­σθη­τι­κής α­να­βάθ­μι­σης συμ­πλη­ρώ­νον­ται με ε­λαι­ο­χρω­μα­τι­σμούς, κα­θώς και έν­τα­ση της προ­σπά­θειας για πε­ρι­ποί­η­ση του πρα­σί­νου. Θα γί­νει, ε­πί­σης, πα­ρέμ­βα­ση στον κεν­τρι­κό δι­ά­δρο­μο, με δι­ά­στρω­ση κα­τάλ­λη­λου υ­λι­κού που θα εί­ναι υ­δα­το­πε­ρα­τό αλ­λά δε θα α­φή­νει το χώ­μα να λα­σπώ­νει, ώ­στε να βα­δί­ζει κα­νείς α­νεμ­πό­δι­στα. Ε­κτι­μά­ται ό­τι το Πά­σχα οι πα­ρεμ­βά­σεις αυ­τές θα έ­χουν ο­λο­κλη­ρω­θεί.

Α­πό το Δή­μο βρί­σκε­ται, ε­πί­σης, σε ε­ξέ­λι­ξη ο προ­γραμ­μα­τι­σμός για το­πο­θέ­τη­ση πε­ρί­φρα­ξης στο Πάρ­κο, στην προ­ο­πτι­κή αυ­τό να εί­ναι α­νοι­κτό α­πό την α­να­το­λή μέ­χρι τη δύ­ση του ή­λιου.