Τις Υπηρεσίες του Δήμου Καλαμάτας επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Μ. Μάκαρης

makaris6Υ­πη­ρε­σί­ες του Δή­μου Κα­λα­μά­τας ε­πι­σκέ­φθη­κε σή­με­ρα ο υ­πο­ψή­φιος δή­μαρ­χος Μα­νώ­λης Μά­κα­ρης, ε­πι­κε­φα­λής του συν­δυα­σμού «Α­νοι­χτή πό­λη – Ε­νερ­γοί πο­λί­τες».

Ο κ. Μά­κα­ρης εί­χε συ­ναν­τή­σεις με υ­παλ­λή­λους α­πό δι­ά­φο­ρα τμή­μα­τα του δή­μου της μεσ­ση­νια­κής πρω­τεύ­ου­σας.

Στη διά­ρκεια των συ­ζη­τή­σε­ων με τους υ­παλ­λή­λους α­να­δεί­χθη­καν τα προ­βλή­μα­τα που υ­φί­σταν­ται στον δή­μο, με βα­σι­κό­τε­ρο την ελ­λι­πή στε­λέ­χω­ση, συ­νέ­πεια της μη α­να­πλή­ρω­σης των συν­τα­ξι­ο­δο­τη­θέν­των υ­παλ­λή­λων, αλ­λά και της δι­α­θε­σι­μό­τη­τας που α­πο­ψί­λω­σε πε­ραι­τέ­ρω τον Δή­μο Κα­λα­μά­τας.

Στο πλαί­σιο της ση­με­ρι­νής του ε­πί­σκε­ψης στο Δη­μαρ­χεί­ο της Κα­λα­μά­τας, ο κ. Μά­κα­ρης εί­χε ε­πί­σης συ­ναν­τή­σεις με τον πρό­ε­δρο του Δη­μο­τι­κού Συμ­βου­λί­ου Παύ­λο Μπου­ζιά­νη, τον αν­τι­δή­μαρ­χο Θα­νά­ση Η­λι­ό­που­λο και τον πρό­ε­δρο της σχο­λι­κής ε­πι­τρο­πής μο­νά­δων δευ­τε­ρο­βάθ­μιας εκ­παί­δευ­σης Γι­ώρ­γο Καρ­βέ­λη.

Εν­τύ­πω­σε προ­κά­λε­σε το γε­γο­νός ό­τι ο κ. Νί­κας α­πέ­φυ­γε να συ­ναν­τη­θεί με τον κ. Μά­κα­ρη πα­ρό­τι τον εί­χε ε­νη­με­ρώ­σει ο κ. Μά­κα­ρης.