Άνοιξε η Navarino Agora – Ένας νέος πόλος έλξης στη Μεσσηνία

Η Navarino Agora έρχεται από σήμερα να αποτελέσει σημείο συνάντησης για τους επισκέπτες της Costa Navarino αλλά και για όλους τους κατοίκους της Μεσσηνίας. Ένας διαδραστικός, πολυπολιτισμικός χώρος, που συνδυάζει επιλεγμένα καταστήματα, χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας κι ένα πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών δράσεων με σεβασμό στη μεσσηνιακή παράδοση.

 

Στη Navarino Agora, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρωτότυπες αλλά και οικείες γεύσεις σε ένα από τα 10 εστιατόρια, street food και delicatessen, αλλά και να επισκεφθούν ένα από τα 22 καταστήματα που φιλοξενούν κορυφαία brands ένδυσης και αξεσουάρ.

 

Επίσης, μπορούν να επιλέξουν από μια σειρά υπηρεσιών ομορφιάς, ταξιδιού ή εμπειριών που προσφέρονται στη Navarino Αgora και να απολαύσουν ταινίες στο θερινό σινεμά ή παιχνίδια στον χώρο εικονικής πραγματικότητας.

 

Το πολυποίκιλο πρόγραμμα εκδηλώσεων που περιλαμβάνει μουσικές και χορευτικές παραστάσεις, παρουσιάσεις βιβλίων και εκθέσεις τέχνης, αντικατοπτρίζει τον πολύπλευρο χαρακτήρα και τη φιλοσοφία της Costa Navarino.