«Άφωνη» επιστημονική συγκέντρωση στο Μελιγαλά για το Σκουπιδοεργοστάσιο

imerida gia skoupidia1Η­με­ρί­δα δι­ορ­γά­νω­σαν χθες οι Πο­λι­τι­στι­κοί Σύλ­λο­γοι του Δή­μου Οι­χα­λί­ας και η Ο­μο­σπον­δί­α Συλ­λό­γων –Συν­δέ­σμων Τρι­φυ­λί­ας με θέ­μα: “«Εγ­κα­τά­στα­ση σκου­πι­δό­το­που στην Καλ­λιρ­ρό­η»”, στο πνευ­μα­τι­κό κέν­τρο του Με­λι­γα­λά.

Υ­πεν­θυ­μί­ζε­ται πως οι α­πό­ψεις τό­σο των Πο­λι­τι­στι­κών Συλ­λό­γων, ό­σο και της Ο­μο­σπον­δί­ας Συλ­λό­γων –Συν­δέ­σμων Τρι­φυ­λί­ας, εί­ναι αν­τί­θε­τες με τη δη­μι­ουρ­γί­α της μο­νά­δας ο­λο­κλη­ρω­μέ­νης δι­α­χεί­ρι­σης α­πορ­ριμ­μά­των στην πε­ρι­ο­χή της Καλ­λιρ­ρό­ης και πρό­σφα­τα α­πέ­στει­λαν και σχε­τι­κή ε­πι­στο­λή στον πρω­θυ­πουρ­γό Αντ. Σα­μα­ρά και κά­θε αρ­μό­διο, ό­που εκ­φρά­ζουν εμ­πε­ρι­στα­τω­μέ­να τη δι­α­φω­νί­α τους με τη συγ­κε­κρι­μέ­νη ε­πι­λο­γή.

imerida gia skoupidia4Στην η­με­ρί­δα πα­ρα­βρέ­θη­καν ο Βου­λευ­τής Μεσ­ση­νί­ας Θα­νά­σης Πε­τρά­κος, οι υ­πο­ψή­φιοι πε­ρι­φε­ρειά­ρχες Νί­κος Γόν­τι­κας και Γιά­ννης Μα­νώ­λης, ο Αν­τι­πε­ρι­φε­ρειά­ρχης Μεσ­ση­νί­ας Γιά­ννης Αρ­γυ­ρά­κης και Ντί­να Νι­κο­λά­κου, και ο πρό­σφα­τα πα­ραι­τη­θείς αν­τι­πε­ρι­φε­ρειά­ρχης Πα­να­γι­ώ­της Α­λευ­ράς.

imerida gia skoupidia2Τον λό­γο στην η­με­ρί­δα πή­ραν οι ο­μι­λη­τές του πά­νελ και ο βου­λευ­τής του ΣΥΡΙΖΑ Θα­νά­σης Πε­τρά­κος ο ο­ποί­ος ή­ταν αρ­νη­τι­κός σε εγ­κα­τά­στα­ση του ερ­γο­στα­σί­ου δι­α­χεί­ρι­σης α­πορ­ριμ­μά­των στην Καλ­λιρ­ρό­η.

imerida gia skoupidia5Τέ­λος αί­σθη­ση προ­κά­λε­σε το γε­γο­νός ό­τι οι πα­ρόν­τες υ­πο­ψή­φιοι Πε­ρι­φε­ρειά­ρχες αλ­λά και στην εκ­πρό­σω­πο της Πε­ρι­φέ­ρειας δεν δό­θη­κε ο λό­γος για να πά­ρουν θέ­ση για το ζή­τη­μα της δι­α­χεί­ρι­σης των α­πορ­ριμ­μά­των αλ­λά και της εγ­κα­τά­στα­σης του ερ­γο­στα­σί­ου στην Καλ­λιρ­ρό­η.

imerida gia skoupidia