Ανταρσία στο Μωριά: «Το κίνημα κατά των διοδίων δεν ξεχνά, κ. Βουδούρη»

antarsia ston moriaΗ «Αν­ταρ­σί­α στο Μω­ριά» ε­ξα­πέ­λυ­σε ε­πί­θε­ση κα­τά του υ­πο­ψή­φιου Πε­ρι­φε­ρειά­ρχη Ο­δυσ­σέ­α Βου­δού­ρη για­τί εί­χε υ­περ­ψή­φι­ση την τρο­πο­λο­γί­α Ρέπ­πα στο νο­μο­σχέ­διο του 2011 για τις α­στι­κές συγ­κοι­νω­νί­ες, σύμ­φω­να με την ο­ποί­α η μη πλη­ρω­μή των δι­ο­δί­ων έ­γι­νε πα­ρά­βα­ση του ΚΟΚ (!) και ε­πι­σύ­ρει πρό­στι­μο 200 ευ­ρώ.

Ό­πως ε­πί­σης και για το νό­μο Βο­ρί­δη σύμ­φω­να με τον ο­ποί­ο α­πα­γο­ρεύ­ε­ται η κα­τά­λη­ψη μέ­ρους του ο­δο­στρώ­μα­τος και η δι­α­κο­πή ή πα­ρεμ­πό­δι­ση της λει­τουρ­γί­ας των σταθ­μών των δι­ο­δί­ων.

Συγ­κε­κρι­μέ­να, στην α­να­κοί­νω­σή της η «Αν­ταρ­σί­α στο Μω­ριά» το­νί­ζει:

«Με έκ­πλη­ξη δι­α­πι­στώ­σα­με ό­τι στη δι­α­μαρ­τυ­ρί­α-ά­νοιγ­μα των δι­ο­δί­ων που έ­γι­νε στον Ι­σθμό α­πό συν­δι­κά­τα και μα­ζι­κούς φο­ρείς της Κο­ριν­θί­ας την Κυ­ρια­κή 30/3 πα­ρέ­στη και ο υ­πο­ψή­φιος πε­ρι­φε­ρειά­ρχης Πε­λο­πον­νή­σου (και προ­σφά­τως αν­τι­μνη­μο­νια­κός) κ.Βου­δού­ρης. Κύ­ρι­ε Βου­δού­ρη, ε­μείς δεν ξε­χνά­με ό­τι υ­περ­ψη­φί­σα­τε την τρο­πο­λο­γί­α Ρέπ­πα στο νο­μο­σχέ­διο του 2011 για τις α­στι­κές συγ­κοι­νω­νί­ες, σύμ­φω­να με την ο­ποί­α η μη πλη­ρω­μή των δι­ο­δί­ων έ­γι­νε πα­ρά­βα­ση του ΚΟΚ (!) και ε­πι­σύ­ρει πρό­στι­μο 200 ευ­ρώ. Δεν ξε­χνά­με ό­τι υ­περ­ψη­φί­σα­τε το νό­μο Βο­ρί­δη σύμ­φω­να με τον ο­ποί­ο α­πα­γο­ρεύ­ε­ται η κα­τά­λη­ψη μέ­ρους του ο­δο­στρώ­μα­τος και η δι­α­κο­πή ή πα­ρεμ­πό­δι­ση της λει­τουρ­γί­ας των σταθ­μών των δι­ο­δί­ων, δη­λα­δή συγ­κε­κρι­μέ­να δι­α­μαρ­τυ­ρί­ες α­κρι­βώς σαν αυ­τή στην ο­ποί­α συμ­με­τεί­χα­τε τον ί­διο νό­μο δι­ε­γρά­φη πρό­στι­μο 21 ε­κατ. ευ­ρώ στη Νέ­α Ο­δό, νο­μι­μο­ποι­ή­θη­καν τα αυ­θαί­ρε­τα κτί­σμα­τα/σταθ­μοί και ε­πε­τρά­πη η χρή­ση των κα­με­ρών για την ταυ­το­ποί­η­ση των πα­ρα­βα­τών, γε­γο­νός που ε­πέ­φε­ρε με­γά­λο πλήγ­μα στο κί­νη­μα κα­τά των δι­ο­δί­ων.

Η Αν­ταρ­σί­α στο Μω­ριά – Συμ­πό­ρευ­ση για την Α­να­τρο­πή πα­λεύ­ει για ε­λεύ­θε­ρους δρό­μους, για να δι­ώ­ξου­με τους με­γα­λο­ερ­γο­λά­βους, για να πά­ρου­με τη δη­μό­σια πε­ρι­ου­σί­α στα χέ­ρια μας. Χω­ρίς μι­σό­λο­γα, χω­ρίς συμ­βι­βα­σμούς, χω­ρίς να γί­νου­με «πλυν­τή­ριο» για το μνη­μο­νια­κό πο­λι­τι­κό προ­σω­πι­κό!»