«Διάλογος με τη Μαλλούσα και τις φωτιές που άναψε»…στο Αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής Καλαμάτας.

Η Ένωση Μεσσήνιων Συγγραφέων (Ε.Μ.Σ), η Ένωση Λογοτεχνών- Συγγραφέων Λάρισας (Ε.ΛΟ.ΣΥ.Λ.) και το Μεσσηνιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο (Μ.Ε.Θ.) συνδιοργανώνουν εκδήλωση, στην οποία θα παρουσιαστεί η δραματοποιημένη απόδοση της διαλογικής ερωτικής ποιητικής σύνθεσης «Διάλογος με τη Μαλλούσα και τις φωτιές που άναψε», τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου και ώρα 7 μ.μ. στο Αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής Καλαμάτας.

Την παραπάνω ερωτική ποιητική σύνθεση  έχουν γράψει από κοινού το μέλος της Ε.Μ.Σ. Γεωργία Αγγελοπούλου-Παπαβασιλείου (Μαλλούσα) και το μέλος της Ε.ΛΟ.ΣΥ.Λ. Βασίλης Παπάς.

Για το ομότιτλο βιβλίο θα μιλήσουν η Νικολίνα Λέκκα, συγγραφέας – αντιπρόεδρος της Ε.Μ.Σ. και η Μιράντα Σκαλτσή, ψυχολόγος, MSc ψυχοθεραπεύτρια. Θα γίνει διάλογος με τους συγγραφείς.

Στη δραματοποίηση συμμετέχουν οι ηθοποιοί του Μ.Ε.Θ. Βλαδίμηρος Κολάι, Ιωάννα Μαλλούση, Ιωάννα Μίρζα, Παναγιώτα Μιχαλοπούλου, Αριάδνη Νιάρχου, Δημήτρης Ξυδέας με  διδασκαλία του σκηνοθέτη Βενετσάνου Μπαλόπουλου και της Βίνας Μάλαμα. Στη διάρκειά της θα ακούγεται ορχηστρική σύνθεση του Ηλία Παναγιωτόπουλου. Συντονίζει η Μαρία Νταλλή, γεν. γραμματέας της Ε.Μ.Σ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη σε μια βραδιά λογοτεχνική και θεατρική, γεμάτη ερωτικό λόγο και μουσική.