Εκλογές για ανάδειξη  Δ.Σ. στον Σύλλογο Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας

Ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας (Σ.Κ.Ε.Α.Κ) καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση την Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021 και ώρα έναρξης 13:00 μμ στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας για εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου.

Συγκεκριμένα στη Γενική Συνέλευση θα  συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις επί των ακόλουθων θεμάτων:

Θέμα 1ο: Εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρου, Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης κατόπιν της διαπίστωσης της καταστατικής απαρτίας από τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής

Θέμα 2ο: Εκλογή τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής

Θέμα 3ο: Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου (11μελές)

Θέμα 4ο: Εκλογή τριμελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής

Θέμα 5ο: Εκλογή αντιπροσώπων στην «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΚΩΝ  ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ» (ΠΟΕΣΕ)

Θέμα 6ο: Λήψη απόφαση εκπροσώπησης στην τριτοβάθμια οργάνωση (ΓΣΕΒΒΕΕ)

Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί απαρτία (50% των ταμειακά ενήμερων μελών), σύμφωνα με το άρθρο 12 παρ. 4 του Καταστατικού κατά την παραπάνω ημερομηνία, η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει και πάλι, χωρίς νέα πρόσκληση, την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 13.00 μμ. Σε αυτήν την περίπτωση, θα ενημερωθούν όλα τα μέλη μέσω e-mail.

Οι αιτήσεις υποψηφιότητας υποβάλλονται προς την προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή του Συλλόγου δυο (2) τουλάχιστον ημέρες προς της Γ.Σ. (έως την Παρασκευή 15.10.2021 και ώρα 21:00 μμ)

Η λήξη της ψηφοφορίας ορίζεται για τις 20:00 μμ της 18ης Οκτωβρίου 2021

Για την διεξαγωγή της Γ.Σ. θα ληφθούν και τηρηθούν όλα τα αναγκαία υγειονομικά μέτρα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αποστάσεις, χρήση μη ιατρικής μάσκας από τα μέλη στον χώρο της Γ.Σ., αντισηπτικών κ.α.)