Η Ι.Μ. Μεσσηνίας διοργανώνει, εξαήμερη προσκυνηματική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη

Η Ιερά Μητρόπολις Μεσσηνίας διοργανώνει, εξαήμερη προσκυνηματική – περιηγητική οδική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη, από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου έως το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022.

Οι συμμετέχοντες στην εκδρομή θα έχουν την μοναδική ευλογία να παραβρεθούν στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, στην επίσημη υπογραφή υπό του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου και των μελών της Αγίας και Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου της Συνοδικής Πράξεως αγιοκατατάξεως του Οσίου Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου, του εκ Πεταλιδίου.

Η εκδρομή προβλέπει οδική μετάβαση στην Κωνσταντινούπολη, με ενδιάμεση διανυκτέρευση στην Καβάλα  και κατά την επιστροφή στην Κομοτηνή.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σ’ αυτό το σπουδαίο προσκύνημα μπορούν να ενημερωθούν για όλες τις λεπτομέρειες και να δηλώσουν συμμετοχή στο γραφείο τού π. Φιλίππου στο τηλέφωνο: 27210 23940 η στο Τουριστικό Γραφείο ΚΑΤΣΙΡΗΣ(τηλ. 29210 28989).

Η καταληκτική ημερομηνία των δηλώσεων συμμετοχής είναι η Παρασκευή 12Αυγουστου 2022 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.