Η Μαριλένα Σούκουλη υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας με τον Γιώργο Δέδε

dedes6Υ­πο­ψή­φια αν­τι­πε­ρι­φε­ρειά­ρχης Κο­ριν­θί­ας με τον συν­δυα­σμό του Γι­ώρ­γου Δέ­δε θα εί­ναι η πε­ρι­φε­ρεια­κή σύμ­βου­λο και υ­πο­ψή­φια βου­λευ­τή Ε­πι­κρα­τεί­ας της Νέ­ας Δη­μο­κρα­τί­ας στις τε­λευ­ταί­ες ε­κλο­γές, Μα­ρι­λέ­να Σού­κου­λη.

Συγ­κε­κρι­μέ­να στην α­να­κοί­νω­σή του ο κ. Δέ­δες το­νί­ζει:

«Σή­με­ρα το πρω­ί ο υ­πο­ψή­φιος πε­ρι­φε­ρειά­ρχης Πε­λο­πον­νή­σου Γι­ώρ­γος Δέ­δες συ­ναν­τή­θη­κε με την πε­ρι­φε­ρεια­κή σύμ­βου­λο και υ­πο­ψή­φια βου­λευ­τή Ε­πι­κρα­τεί­ας της Νέ­ας Δη­μο­κρα­τί­ας στις τε­λευ­ταί­ες ε­κλο­γές, Μα­ρι­λέ­να Σού­κου­λη. Στη συ­νάν­τη­ση δι­α­πι­στώ­θη­καν οι κοι­νές α­νη­συ­χί­ες και α­γω­νί­ες τους για την πρό­ο­δο της Πε­λο­πον­νή­σου. Δι­α­πι­στώ­θη­κε η α­νάγ­κη σύ­στα­σης μιας πλα­τειάς Πε­λο­πον­νη­σια­κής Συμ­μα­χί­ας, υ­γι­ών κοι­νω­νι­κών και αυ­το­δι­οι­κη­τι­κών δυ­νά­με­ων, που θα α­να­λά­βει τις τύ­χες της πε­ρι­φέ­ρειας και θα την ο­δη­γή­σει στην πα­ρα­γω­γι­κή α­να­συγ­κρό­τη­ση, την α­νά­πτυ­ξη και την προ­κο­πή. Μέ­σα α­πό συν­θή­κες δι­α­φά­νειας, α­ξι­ο­κρα­τί­ας και αλ­λη­λεγ­γύ­ης.

Η ταύ­τι­ση των α­πό­ψε­ων ο­δή­γη­σε στην α­πό­φα­ση συ­νερ­γα­σί­ας και κοι­νής πο­ρεί­ας στις ε­περ­χό­με­νες αυ­το­δι­οι­κη­τι­κές ε­κλο­γές.

Η κυ­ρί­α Σού­κου­λη θα εί­ναι υ­πο­ψή­φια αν­τι­πε­ρι­φε­ρειά­ρχης Κο­ριν­θί­ας.

Η υ­πο­ψή­φια αν­τι­πε­ρι­φε­ρειά­ρχης Κο­ριν­θί­ας Μα­ρι­λέ­να Σού­κου­λη, στη δή­λω­σή της, ση­μει­ώ­νει: «Η α­πό­φα­ση μου να στα­θώ δί­πλα στον υ­πο­ψή­φιο Πε­ρι­φε­ρειά­ρχη Πε­λο­πον­νή­σου κ. Γι­ώρ­γο Δέ­δε βα­σί­ζε­ται στην κοι­νή μας βού­λη­ση για την Α­να­γέν­νη­ση της Ελ­πί­δας στον Τό­πο μας.  Ξε­κι­νά­με, με χα­μό­γε­λο και αι­σι­ο­δο­ξί­α, την προ­σπά­θεια μας να κά­νου­με πρά­ξη το Ό­ρα­μα για την Πε­λο­πόν­νη­σο της Αν­θρω­πιάς, της Αλ­λη­λεγ­γύ­ης και της Α­ξι­ο­κρα­τί­ας. Θα τα κα­τα­φέ­ρου­με.

Οι πο­λί­τες της Πε­λο­πον­νή­σου προ­χω­ρούν Μπρο­στά. Ε­νω­μέ­νοι. Η Πε­λο­πόν­νη­σος, η Κο­ριν­θί­α εί­ναι το Σπί­τι μας και α­ξί­ζει το σε­βα­σμό μας, το Σε­βα­σμό ό­λων».