Μαίνεται ο εμφύλιος στον ΣΥΡΙΖΑ… Πονοκέφαλος για Μητσοτάκη η άρνηση 25 βουλευτών της Ν.Δ. να ψηφίσουν Σακελλαροπούλου και προτείνουν Καραμανλή για πρόεδρο της Δημοκρατίας

Μαίνεται ο εμφύλιος στον ΣΥΡΙΖΑ… επιστολή στέλνουν 87 βουλευτές και στελέχη σε Κασσελάκη… «δεν φοβήθηκαν ποτέ τον διάλογο» τους απαντά.

Φίλοι του συλλέγουν διαδικτυακές υπογραφές … Γεροβασίλη: «Προφανώς δεν είναι πολύ φίλοι του αυτοί, το κείμενο είναι καθαρό. Δεν αμφισβητείται ο πρόεδρος, πιο καθαρά δεν μπορώ να το πω».  Ραγκούσης: «Εάν ο κ. Κασσελάκης είχε γνωστοποιήσει πριν την εκλογή του ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, τα πραγματικά του πιστεύω και αν είχε δείξει τον πολιτικό του εαυτό, πιστεύω ότι δεν θα είχε εκλεγεί».

Πονοκέφαλο δημιούργησαν στον Μητσοτάκη 25 βουλευτές της ΝΔ καθώς δεν θέλουν την επανεκλογή της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου… Δεν της συγχωρούν την συμμετοχή της στα «επινίκια» σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, παρέα με τον Ακη Σκέρτσο και τον Αλέξη Πατέλη θεωρώντας αυτή την κίνηση διασυρμό του προεδρικού αξιώματος… αρκετοί από αυτούς προτείνουν τον πρώην πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή για πρόεδρο της Δημοκρατίας… η επιλογή αυτή θα κατευνάσει τις γκρίνιες των βουλευτών και θα σηματοδοτήσει τη δεξιά στροφή της Ν.Δ….