Μεγάλη προσέλευση δημοτών της χώρας στη δημόσια συζήτηση με τον συνδυασμό Κανάκη

kanakis9Ξε­πέ­ρα­σε κά­θε προσ­δο­κί­α α­κό­μα και των στε­λε­χών του συν­δυα­σμού της  Α­νε­ξάρ­τη­της Κί­νη­σης του Δή­μου Πύ­λου-Νέ­στo­ρος «Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ», η συμ­με­το­χή των πο­λι­τών της Χώ­ρας στην πρώ­τη δη­μό­σια συ­ζή­τη­ση που πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε με δη­μό­τες και φο­ρείς της πε­ρι­ο­χής μέ­σα σε ζε­στό και φι­λι­κό κλί­μα στο Πνευ­μα­τι­κό Κέν­τρο της Χώ­ρας.

Το πρό­γραμ­μα του συν­δυα­σμού Η ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ α­νέ­πτυ­ξαν: ο ε­πι­κε­φα­λής και υ­πο­ψή­φιος Δή­μαρ­χος Πύ­λου-Νέ­στo­ρος Η­λί­ας Κα­νά­κης και ο νυν Δη­μο­τι­κός Σύμ­βου­λος και  υ­πο­ψή­φιος στην Δη­μο­τι­κή Ε­νό­τη­τα Πύ­λου, Πα­να­γι­ώ­της Γι­αν­νό­που­λος. Την συ­ζή­τη­ση συν­τό­νι­σε ο Μάρ­κος Χα­ρί­τος, υ­πο­ψή­φιος Σύμ­βου­λος στη Δη­μο­τι­κή Ε­νό­τη­τα Κο­ρώ­νης .

kanakis7Στην ε­κτε­τα­μέ­νη συ­ζή­τη­ση που α­κο­λού­θη­σε έ­γι­νε αν­ταλ­λα­γή α­πό­ψε­ων, δό­θη­καν λε­πτο­με­ρείς α­παν­τή­σεις σε ε­ρω­τή­μα­τα σχε­τι­κά με το πρό­γραμ­μα του συν­δυα­σμού και ταυ­τό­χρο­να κα­τα­γρά­φτη­καν οι προ­βλη­μα­τι­σμοί και οι α­γω­νί­ες των δη­μο­τών της Χώ­ρας.

kanakis8