Με ανανεωμένο ψηφοδέλτιο διεκδικεί το Δήμο Πύλου- Νέστορος ο Δημήτρης Καφαντάρης

Ανεβαίνει το προεκλογικό θερμόμετρο εν όψει των εθνικών εκλογών, αλλά και σε αυτοδιοικητικό επίπεδο, έντονη είναι η προετοιμασία των παρατάξεων κυρίως με την στελέχωση των ψηφοδελτίων τους.

Χαρακτηριστικό το παράδειγμα, του πρώην δημάρχου και εκ νέου υποψήφιου δημάρχου Πύλου -Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη, ο οποίος φαίνεται ότι θα διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο, με ανανεωμένο ψηφοδέλτιο καθώς μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, το τελευταίο διάστημα έχει ήδη ανακοινώσει αρκετά νέα πρόσωπα, που έρχονται να προστεθούν και στα πρόσωπα που είναι σταθερά πολλά χρόνια στο πλευρό του.

Πέραν από τον συνεργάτη του και αντιδήμαρχο επι δημαρχοντίας του Περικλή Κοντογόνη, έχει ανακοινώσει και νέα πρόσωπα όπως τον Κωνσταντίνο Κατσά, διακεκριμένο ειδικό Καρδιολόγο, τον Χάρη Μάραντο Δικηγόρο Καλαμάτας, τον Τρύφωνα Δηλέ , με σπουδές στην διοίκηση επιχειρήσεων , στην διαχείριση έργων και τελειόφοιτος μηχανοσυνθέτης αεροσκαφών, τον Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο, συνταξιούχο εκπαιδευτικό, πρώην Πρόεδρος συλλόγου εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και τον Νίκο Διπλάρη, Μηχανικό Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής, της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ακολουθούν οι σχετικές αναρτήσεις:

«Με τον Περικλή Κοντογόνη, έχουμε κοινή προσωπική και πολιτική πορεία και μάλιστα σε υπερθετικό βαθμό.μια και ξεκινήσαμε πολύ νωρίς, από το σχολείο.

Δεν θα ήταν υπερβολή κάνοντας ακόμη και λόγο για “οικογενειακή υπόθεση”!

Αυτό,ίσως σε πολλούς να προκαλεί έκπληξη από μόνο του αλλά οι δεσμοί που αναπτύχθηκαν στη συνέχεια, με την κοινή κάθοδο και συνεργασίας μας στην αυτοδιοίκηση, υπερβαίνουν εκείνες της απλής φιλικής σχέσης.

Από το 2010 είμαστε και μέλη της αυτοδιοικητικής οικογένειας, στο Δήμο Πύλου -Νέστορος

από όλες τις θέσεις, του Δημάρχου,του Αντιδημάρχου και σήμερα των Δημοτικών Συμβούλων.

Συνεχίζουμε μαζί , ενωμένοι και αγαπημένοι για να απεγκλωβιστεί ο τόπος μας, από τις τοξικές προσωπικές επιλογές ,τα ημίμετρα, την έλλειψη σχεδιασμού, την αδράνεια και την αδιαφάνεια.

Για να μη χαθεί κι άλλος πολύτιμος χρόνος.

Ήρθε η ώρα, αγαπημένοι μου φίλε Περικλή, να λύσουμε τα απλά καθημερινά προβλήματα του Δήμου μας..

Όλοι μαζί να δημιουργήσουμε το μέλλον που μας αξίζει»

 

«Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε στο Δημοτικό Συνδυασμό “Δύναμη Ελπίδας”, τον Νίκο Διπλάρη, Μηχανικό Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής, της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η σημερινή ανακοίνωση της υποψηφιότητας του, στη Δημοτική Ενότητα Πύλου, είναι ξεχωριστή καθώς έρχεται, να συμπορευτεί , δίπλα σε παλιούς και νέους υποψηφίους, προσωπικά αποφασισμένος να δώσει την μάχη των επόμενων Δημοτικών Εκλογών, για τη βελτίωση του επιπέδου ζωής των συμπολιτών μας.

Γιος των ιατρών, Αναστασίας Μπλίκα- Διπλάρη, παιδίατρου και του Κωνσταντίνου Διπλάρη, ορθοπεδικού. Με καταγωγή από τα Κρεμμύδια, ο νέος υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, Νίκος Διπλάρης , έρχεται να αφήσει το δικό του στίγμα στο Δήμο μας.»

«Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε στο δημοτικό συνδυασμό μας «Δύναμη Ελπίδας» τον συντοπίτη μας Τρύφωνα Δηλέ γέννημα-θρέμμα της Μεθώνης, γιο του αείμνηστου Δημήτρη Δηλέ , με σπουδές στην διοίκηση επιχειρήσεων , στην διαχείριση έργων και τελειόφοιτος μηχανοσυνθέτης αεροσκαφών .

Ο Τρύφωνας θα συμμετάσχει με όλες του τις δυνάμεις στην συλλογική προσπάθεια για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας και στην ευημερία του Δήμου μας!»

«Καλωσορίζουμε στη Δημοτική μας Παράταξη “Δύναμη Ελπίδας”,τον Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο, υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο απο Χαρακοπιό.

Ένα τεχνοκρατικό στέλεχος, με μοναδικό κριτήριο την επιθυμία του για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο του Δήμου μας.

Ο Παναγιώτης είναι ένας άνθρωπος με γνώση, εμπειρία, ιδέες αλλά και βούληση να δουλέψει και έχει ήδη δουλέψει ως πρώην Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κορώνης, για τον τόπο μας.

Έχει διατελέσει Πρόεδρος συλλόγου εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Μεσσηνίας, αιρετό μέλος των υπηρεσιακών συμβουλίων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και πάνω απο είκοσι χρόνια δντης σε σχολεία της πρωτοβάθμια εκπαίδευσης.

Η συμμετοχή του, σήμερα στο Δημοτικό Συνδυασμό μας και αύριο στη νέα Δημοτική Αρχή, θα δυναμώσει, τις προτεραιότητές μας, για τη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας και της οικονομικής ανάπτυξη της περιοχής.»

 Καλωσορίζω στη Δημοτική μας Παράταξη “Δύναμη Ελπίδας”, μία ακόμη δυνατή υποψηφιότητα,

τον Χάρη Μάραντο Δικηγόρο Καλαμάτας.

Με ενεργό εμπλοκή και συνεισφορά, στην τοπική κοινωνία μας, η υποψηφιότητα του επισφραγίζει ξεκάθαρα τη δυναμική του συνδυασμού μας, στις επικείμενες εκλογές του Οκτωβρίου.

Ο Χάρης Μάραντος , κάτοχος δύο πτυχίων από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, της Νομικής και των Πολιτικών Επιστημών. Με καταγωγή του πατέρα του από το Βασιλίτσι και της μητέρας του από την Κορώνη Μεσσηνίας.

Ο Χάρης συντάσσεται μαζί μας, στην προσπάθεια όλων, για τη βελτίωση του επιπέδου ζωής των πολιτών και ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας.

Χάρη, καλή επιτυχία!»

 «Καλωσορίζουμε, στη μεγάλη μας ομάδα, των Yποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων, της Δημοτικής Παράταξης “Δύναμη Ελπίδας”, τον Κωνσταντίνο Κατσά, διακεκριμένο ειδικό Καρδιολόγο, με καταγωγή από το (Μυρσινοχώρι) Χώρα Μεσσηνίας.

Η παρουσία του στο ψηφοδέλτιο μας, για την μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών τον Οκτώβριο, μας γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια, όταν καταξιωμένοι επιστήμονες, συστρατεύονται μαζί μας για να συνδράμουν με τις γνώσεις και την προσφορά τους, στις ανάγκες των συμπολιτών μας. Η αναβάθμιση της κοινωνικής και ιατρικής προσφοράς στους συμπολίτες μας, είναι στόχος μας .

Του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία