Νέος πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου ο Μανώλης Σκαντζός.

Νέος πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου,  εκλέχτηκε ο περιφερειακός σύμβουλος Αρκαδίας Μανώλης Σκαντζός.

Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου,  η περιφερειακός σύμβουλος Λακωνίας Μαργαρίτα Σπυριδάκου.

Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου,  η περιφερειακός σύμβουλος Κορινθίας Γιάννης Σιάτος.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου στην πρώτη του συνεδρίαση σήμερα εξέλεξε και τα μέλη της Περιφερειακής Επιτροπής.

Συγκεκριμένα  εκλέχτηκαν  οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας Θεόδωρος Βερούτης, Κώστας Μανδρώνης, Γιάννης Μαντζούνης, Σωτήρης Μουρίκης και Ανδρέας Τσουκαλάς. Αναπληρωματικοί  εκλέχτηκαν οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας Αναστάσιος Σχοινοχωρίτης, Τάσος Γανώσης, Τάσος Σαρδέλης, Σπύρος Ζαχαριάς και Σπύρος Τζινιέρης.

Από την αντιπολίτευση στην Περιφερειακή Επιτροπή εκλέχτηκαν  οι σύμβουλοι της μείζονος μειοψηφίας Ντίνα Νικολάκου, Θεόδωρος Οικονόμου και Άγγελος Παπαγγελόπουλος. Αναπληρωματικοί εκλέχτηκαν οι σύμβουλοι της μείζονος μειοψηφίας Γιώργος Πετρίτσης , Αντώνης Λυμπέρης και ο σύμβουλος της παράταξης Μάκαρη, Παναγιώτης Μερμίγκης . Ο Μανώλης Μάκαρης έλαβε 3 ψήφους και παραχώρησε την θέση του λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στον κ. Μερμίγκη και ο Δημήτρης Κουτσούλης  έλαβε 2 ψήφους