Ντίνα Νικολάκου: «Ο κ. Βουδούρης λέει ότι θα ακυρώσει δημοπρατημένα έργα».

nikolakou2Νέ­α ε­πί­θε­ση ε­ξα­πέ­λυ­σε η Ντί­να Νι­κο­λά­κου στον υ­πο­ψή­φιο πε­ρι­φε­ρειά­ρχη Πε­λο­πον­νή­σου Ο­δυσ­σέ­α Βου­δού­ρη για την δή­λω­ση που έ­κα­νε στην ε­πι­σκε­ψή του στην Λα­κω­νί­α ό­τι θα α­κυ­ρώ­σει δη­μο­πρα­τη­μέ­να έρ­γα.

Συγ­κε­κρι­μέ­να η κ. Νι­κο­λά­κου στην δή­λω­σή της το­νί­ζει:

«Ο κ. Βου­δού­ρης πέ­φτει ο­λο­έ­να σε α­το­πή­μα­τα. Σε προ­χθε­σι­νή του ε­πι­τό­πια ε­πί­σκε­ψη στο έρ­γο «Σκού­ρα Πυ­ρί» δή­λω­σε ό­τι «θα ο­λο­κλη­ρώ­σει αυ­τό το έρ­γο για­τί αυ­τό το έρ­γο εί­ναι ε­ξαι­ρε­τι­κά ση­μαν­τι­κό για τους Λά­κω­νες. Θα το ο­λο­κλη­ρώ­σει με τον τα­χύ­τε­ρο δυ­να­τό ρυθ­μό, αλ­λά αυ­τό το ο­ποί­ο θα κά­νει εί­ναι αυ­τό το έρ­γο να γί­νει με πλή­ρη δι­α­φά­νεια και με τη με­γα­λύ­τε­ρη δυ­να­τή έκ­πτω­ση πάν­τα βέ­βαι­α τη­ρών­τας τα ποι­ο­τι­κά κρι­τή­ρια τα ο­ποί­α πρέ­πει να τη­ρη­θούν για έ­ναν τέ­τοι­ο δρό­μο».

Πρέ­πει ά­με­σα να μας δι­ευ­κρι­νί­σει ο κ. Βου­δού­ρης τι εν­νο­εί με την πα­ρα­πά­νω του δή­λω­ση. Θα α­κυ­ρώ­σει την δη­μο­πρά­τη­ση του έρ­γου, που ε­μείς ως πε­ρι­φε­ρεια­κή Αρ­χή κά­να­με;  Θα κη­ρύ­ξει έκ­πτω­τη την α­νά­δο­χο ε­ται­ρεί­α ή θα δι­α­πραγ­μα­τευ­τεί μα­ζί της προ­κει­μέ­νου να πε­τύ­χει με­γα­λύ­τε­ρη έκ­πτω­ση;  Θα αλ­λά­ξει τους ό­ρους του δι­α­γω­νι­σμού και της σύμ­βα­σης προ­κει­μέ­νου να αλ­λά­ξει τους  χρό­νους πε­ρά­τω­σης του έρ­γου; Αν ι­σχύ­ουν ό­λα αυ­τά θα πρέ­πει να μας ε­ξη­γή­σει ο κ. Βου­δού­ρης με ποι­α νο­μο­θε­σί­α θα δι­και­ο­λο­γή­σει την έ­κνο­μη συμ­πε­ρι­φο­ρά του.»