Οδ. Βουδούρης: «Η Δημοκρατία εισέρχεται σε πολιτικό τρίγωνο των Βερμούδων»

boudourisΟ α­νε­ξάρ­τη­τος βου­λευ­τής και υ­πο­ψή­φιος Πε­ρι­φε­ρειά­ρχης Ο­δυσ­σέ­ας Βου­δού­ρης με το θέ­μα Μπαλ­τά­κου που έ­χει δη­μι­ουρ­γη­θεί, προ­έ­βη στην πα­ρα­κά­τω δή­λω­ση:

«Ό­ταν γί­νον­ται ό­λο και πιο στε­νές, αλ­λά και σκο­τει­νές, οι σχέ­σεις ε­νός κλει­στού πυ­ρή­να της κυ­βέρ­νη­σης με μια ορ­γά­νω­ση που η Δι­και­ο­σύ­νη χα­ρα­κτη­ρί­ζει ως εγ­κλη­μα­τι­κή, ό­ταν α­πο­κα­λύ­πτον­ται με τον πιο εκ­κω­φαν­τι­κό τρό­πο ε­κλε­κτι­κές συγ­γέ­νει­ες του πιο στε­νού κύ­κλου της κυ­βερ­νη­τι­κής ε­ξου­σί­ας με νε­ο­να­ζι­στι­κούς πα­ρά­γον­τες, τό­τε δεν μι­λά­με α­πλά για έ­να μεί­ζον πο­λι­τι­κό ζή­τη­μα. Μι­λά­με για την υ­φέρ­που­σα νο­μι­μο­ποί­η­ση του εκ­φα­σι­σμού και την α­κρο­δε­ξιά ε­κτρο­πή στην πο­λι­τι­κή ζω­ή του τό­που.

 

Και η Δη­μο­κρα­τί­α ει­σέρ­χε­ται σε έ­να ε­πι­κίν­δυ­νο πο­λι­τι­κό «τρί­γω­νο των Βερ­μού­δων». Το «Μπαλ­τά­κος-gate» α­πο­τε­λεί κα­τά­λη­ξη μα­κρό­χρο­νων σχε­δια­σμών και υ­πό­γει­ων ε­πι­δι­ώ­ξε­ων του Πρω­θυ­πουρ­γι­κού πε­ρι­βάλ­λον­τος και ως τέ­τοι­α στε­ρεί πλέ­ον την κυ­βέρ­νη­ση ου­σι­α­στι­κής νο­μι­μο­ποί­η­σης.»