Ο Μ. Μάκαρης σε ανοιχτή συνάντηση εμπόρων ελεύθερων επαγγελματιών και αυτοαπασχολούμενων

makaris6Σε α­νοι­χτή συ­νάν­τη­ση εμ­πό­ρων, ε­λεύ­θε­ρων ε­παγ­γελ­μα­τι­ών και αυ­το­α­πα­σχο­λού­με­νων στο αμ­φι­θέ­α­τρο της Φι­λαρ­μο­νι­κής, στην Κα­λα­μά­τα,πα­ρευ­ρέ­θη­κε και χαι­ρέ­τι­σε ο υ­πο­ψή­φιος δή­μαρ­χος Κα­λα­μά­τας Μα­νώ­λης Μά­κα­ρης, ε­πι­κε­φα­λής του συν­δυα­σμού «Α­νοι­χτή Πό­λη – Ε­νερ­γοί Πο­λί­τες».

Στον σύν­το­μο χαι­ρε­τι­σμό του, ο κ. Μά­κα­ρης ση­μεί­ω­σε, με­τα­ξύ άλ­λων:

«Ο κλά­δος των εμ­πό­ρων, των ε­λεύ­θε­ρων ε­παγ­γελ­μα­τι­ών και των αυ­το­α­πα­σχο­λού­με­νων έ­χει υ­πο­στεί με ι­δι­αί­τε­ρη σκλη­ρό­τη­τα τις συ­νέ­πει­ες της οι­κο­νο­μι­κής κρί­σης στη χώ­ρα μας, σε ση­μεί­ο τέ­τοι­ο που πολ­λοί βι­ο­τέ­χνες, έμ­πο­ροι και ε­λεύ­θε­ροι ε­παγ­γελ­μα­τί­ες να α­δυ­να­τούν πλέ­ον να εκ­πλη­ρώ­σουν τις ο­φει­λές τους προς τον Ορ­γα­νι­σμό Α­σφά­λι­σης Ε­λεύ­θε­ρων Ε­παγ­γελ­μα­τι­ών (ΟΑΕΕ) και να α­πει­λούν­ται με κα­τα­σχέ­σεις.

Με­τά την δη­μι­ουρ­γί­α α­πό την κυ­βέρ­νη­ση στο ΙΚΑ – ΕΤΑΜ του Κέν­τρου Εί­σπρα­ξης Α­σφα­λι­στι­κών Ο­φει­λών (ΚΕΑΟ), πε­ρί τις 400.000 ε­λεύ­θε­ροι ε­παγ­γελ­μα­τί­ες βρί­σκον­ται μπρο­στά στο φά­σμα των κα­τα­σχέ­σε­ων.

Οι ο­φει­λέ­τες του ΟΑΕΕ δεν ευ­θύ­νον­ται για την οι­κο­νο­μι­κή κρί­ση που τους μα­στί­ζει. Για­τί λοι­πόν να σύ­ρον­ται στα δι­κα­στή­ρια και στις φυ­λα­κές ως εγ­κλη­μα­τί­ες;».