Ο ΣΕΓΕ και το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντοπούλου καλούν τις γυναίκες της Μεσσηνίας σε ανοιχτή εκδήλωση για την Ενεργειακή Κοινότητα Μεσσηνίας

Ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (Σ.Ε.Γ.Ε.) με την υποστήριξη του Ιδρύματος Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντοπούλου, προσκαλεί όλες τις γυναίκες της Μεσσηνίας να παρευρεθούν σε ανοιχτή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, στις 19:30 μ.μ., στον πολυχώρο Phaos(Σφακτηρίας 18) στην Καλαμάτα.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση της νέας Ενεργειακής Κοινότητας, την οποία σχεδιάζει ο Σ.Ε.Γ.Ε με την υποστήριξη του Ιδρύματος και στην οποία προσκαλούνται οι γυναίκες της περιοχής να ενημερωθούν και να εξετάσουν τη δυνατότητα συμμετοχής τους. Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι η ενδυνάμωση των τοπικών κοινοτήτων και η προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης μέσω της συμμετοχής σε ενεργειακά έργα.

Η εκδήλωση θα παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το πώς μπορούν οι γυναίκες να συνεισφέρουν στην ενέργεια και να συμμετέχουν σε ένα έργο που αποσκοπεί στην περιβαλλοντική και οικονομική ευημερία της περιοχής.

Στοιχεία Εκδήλωσης:

  • Ημερομηνία: Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2024
  • Ώρα: 19:30 μ.μ.
  • Τόπος: ΠολυχώροςPhaos, Καλαμάτα

Η εκδήλωση αυτή απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες της Μεσσηνίας και της ευρύτερης περιοχής της Πελοποννήσου, με στόχο την ενημέρωση και εκπαίδευση τους σχετικά με τις νέες πρωτοβουλίες στον τομέα των Ενεργειακών Κοινοτήτων.

Αναμένουμε με ανυπομονησία την παρουσία σας σε αυτό το σημαντικό γεγονός που αποβλέπει στην ενίσχυση των γνώσεων μας και στην ανάπτυξη μιας πιο βιώσιμης και φιλικής προς το περιβάλλον κοινότητας.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοικτή σε όλες τις γυναίκες που ενδιαφέρονται.

-> Δηλώσετε συμμετοχή εδώ: https://forms.office.com/e/Nbr4sEuCwW

 

Δράση υποστηρίζεται από το ‘Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου.

Για περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον ΣΕΓΕ στο info@sege.gr  ή στο  2310-224440 και να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα μας www.sege.gr