ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας: «Ο Μπαλτάκος αποτελεί παλιό πρόβλημα»

pasok0Η Νο­μαρ­χια­κή ε­πι­τρο­πή του ΠΑΣΟΚ Μεσ­ση­νί­ας α­να­φέ­ρει σε α­να­κοί­νω­σή της ό­τι «Η ά­κρως α­πο­κα­λυ­πτι­κή δρά­ση του, κα­τά δή­λω­ση του αν­τι­κο­μου­νι­στή, Μπαλ­τά­κου, στε­νού συ­νερ­γά­τη του πρω­θυ­πουρ­γού Α. Σα­μα­ρά,  α­πο­δει­κνύ­ει πως η δε­ξιά πα­ρα­μέ­νει α­με­τα­νό­η­τη και προ­ση­λω­μέ­νη σε  ε­πο­χές κα­τα­δι­κα­σμέ­νες α­πό τη συν­τρι­πτι­κή πλει­ο­ψη­φί­α του ελ­λη­νι­κού λα­ού.»

Α­κο­λου­θεί η α­να­κοί­νω­ση της Νο­μαρ­χια­κής ε­πι­τρο­πής του ΠΑΣΟΚ Μεσ­ση­νί­ας:

«Η ά­κρως α­πο­κα­λυ­πτι­κή δρά­ση του, κα­τά δή­λω­ση του αν­τι­κο­μου­νι­στή, Μπαλ­τά­κου, στε­νού συ­νερ­γά­τη του πρω­θυ­πουρ­γού Α. Σα­μα­ρά,  α­πο­δει­κνύ­ει πως η δε­ξιά πα­ρα­μέ­νει α­με­τα­νό­η­τη και προ­ση­λω­μέ­νη σε  ε­πο­χές κα­τα­δι­κα­σμέ­νες α­πό τη συν­τρι­πτι­κή πλει­ο­ψη­φί­α του ελ­λη­νι­κού λα­ού.

Εί­ναι ε­πί­και­ρη προ­η­γού­με­νη δι­α­πί­στω­ση του προ­έ­δρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Β. Βε­νι­ζέ­λου:

΄΄Ο Μπαλ­τά­κος α­πο­τε­λεί πα­λιό πρό­βλη­μα,,.

Σε στιγ­μές κρί­σι­μες για την χώ­ρα μας, που ο κα­θέ­νας μας δί­νει μά­χη για την ε­πι­βί­ω­ση της οι­κο­γέ­νειας του, νι­ώ­θει την ε­ξα­θλί­ω­ση και την α­να­σφά­λεια στο πε­τσί του  και ταυ­τό­χρο­να δι­α­πι­στώ­νει να πε­ρισ­σεύ­ει η υ­πο­κρι­σί­α, η πε­ρι­φρο­νη­τι­κή συμ­πε­ρι­φο­ρά και η τυ­χο­δι­ω­κτι­κή νο­ο­τρο­πί­α στε­λε­χών της Ν.Δ. ΄΄τύ­που Μπαλ­τά­κου΄΄.

Η Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Μεσ­ση­νί­ας θε­ω­ρεί πως:

1.Α­παι­τεί­ται η ΑΜΕΣΗ πα­ρέμ­βα­ση της Δι­και­ο­σύ­νης και η α­πρό­σκο­πτη δι­ε­ρεύ­νη­ση της υ­πό­θε­σης προ­κει­μέ­νου να α­πο­κα­λυ­φθεί το βά­θος της πο­λι­τι­κής συ­νερ­γα­σί­ας του Μπαλ­τά­κου με τη Χρυ­σή Αυ­γή, τώ­ρα να χυ­θεί ά­πλε­το φώς στους σκο­τει­νούς α­τρα­πούς του πρω­θυ­πουρ­γι­κού συ­νερ­γά­τη.

2.Το ΠΑ.ΣΟ.Κ., που με τη  συμ­με­το­χή του στην κυ­βέρ­νη­ση μο­να­δι­κό στό­χο έ­χει την άρ­ση του  οι­κο­νο­μι­κού α­δι­ε­ξό­δου και την ο­μα­λή πο­λι­τι­κή λει­τουρ­γί­α προ­κει­μέ­νου να στα­θεί ο τό­πος στα πό­δια του, ο­φεί­λει να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ την α­πο­μά­κρυν­ση ΟΛΩΝ των α­κρο­δε­ξι­ών στα­γο­νι­δί­ων και να προσ­δι­ο­ρί­σει με σα­φή­νεια το πλαί­σιο συ­νερ­γα­σί­ας για την ε­πί­τευ­ξη του ε­θνι­κού στό­χου την ε­πι­στρο­φή της Πα­τρί­δας σε κα­νο­νι­κές συν­θή­κες, αλ­λι­ώς δεν υ­φί­στα­ται λό­γος κυ­βερ­νη­τι­κής συ­νερ­γα­σί­ας.»