Περιοδεία της Δήμ. Σταματέλου, υποψήφιας Ευρωβουλευτή του ΚΚΕ, στην Καλαμάτα

Περιοδεία στην Καλαμάτα πραγματοποίησε η Δήμητρα Σταματέλου, υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, ιατρός παθολόγος, οργανωτικός Γραμματέας της ΟΕΝΓΕ.

 Συγκεκριμένα περιόδευσε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, στο ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ – ΟΞΥΓΟΝΟ, ενώ το απόγευμα μίλησε σε συζήτηση στο  Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ με θέμα: ” Στις 9 Ιουνίου, απέναντι στην πολιτική Ε.Ε.-Κυβερνήσεων που μετατρέπει την υγεία σε εμπόρευμα, απαντάμε με ισχυρό ΚΚΕ”.

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

“Στις 9 Ιούνη ψηφίζουμε για όλα.

Ψηφίζουμε για την ακρίβεια. Ψηφίζουμε για τους μισθούς μας. Ψηφίζουμε για την Υγεία και την Παιδεία. Ψηφίζουμε γιατί θέλουμε να ζούμε σε πόλεις ανθρώπινες, με βάση τις δυνατότητες του 2024.

Ψηφίζουμε ενάντια στους δύο ιμπεριαλιστικούς πολέμους, στους οποίους μας έχουν μπλέξει η ΕΕ και η ελληνική κυβέρνηση, με τα υπόλοιπα κόμματα να της δίνουν άλλοθι.

Ψηφίζουμε για να σταματήσει η γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού από το κράτος – κατακτητή Ισραήλ και για να αναγνωρίσει η χώρα μας το ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος στα σύνορα του 1967.

Ψηφίζουμε για να γυρίσει η φρεγάτα «Υδρα» από την Ερυθρά Θάλασσα, όπου την έχουν στείλει να στηρίζει το Ισραήλ και να προασπίζεται τα συμφέροντα των εφοπλιστών.

Ψηφίζουμε για να πάψουμε να χρεωνόμαστε μισό εκατομμύριο ευρώ τη μέρα, την ώρα που για τις ανάγκες μας μονίμως «δεν έχει».

Ψηφίζουμε για τα ψέματα που είπαν όλοι τους για την ΕΕ και για τις αλήθειες που είπε το ΚΚΕ.

Ψηφίζουμε για να στείλουμε στο Ευρωκοινοβούλιο δοκιμασμένους αγωνιστές και όχι πρόθυμους υποστηρικτές της αντιλαϊκής πολιτικής, κλακαδόρους των συμφερόντων και των λόμπι.

Ψηφίζουμε όπως αγωνιστήκαμε όλο το προηγούμενο διάστημα, όπως κερδίσαμε ό,τι κερδίσαμε και για να είμαστε πιο δυνατοί να αγωνιστούμε από εδώ και πέρα.

Ψηφίζουμε όλοι και δεν αφήνουμε άλλους να αποφασίζουν για εμάς, γιατί η εμπειρία δείχνει ότι η απόφαση μάλλον δεν θα μας αρέσει…

Ακυρώνουμε τα σχέδια του συστήματος και των κομμάτων του να στείλουν στην αποχή όσους δεν μπορούν να πείσουν.

Ψηφίζουμε ΚΚΕ και στέλνουμε μήνυμα εναντίωσης στην κυβέρνηση, στην ΕΕ, στο σύστημα.

Στέλνουμε μήνυμα ελπίδας σε όλους τους λαούς της Ευρώπης. Γιατί την Ευρώπη των λαών θα τη φτιάξουμε όλοι μαζί, με τα δικά μας χέρια.

Στις λίγες μέρες που έμειναν, δίνουμε τον καλύτερο εαυτό. Μοιραζόμαστε αυτήν τη μεγάλη προσπάθεια, για να μοιραστούμε τη μεγάλη χαρά και την ικανοποίηση το βράδυ των εκλογών, που το Κόμμα μας θα είναι πολύ πιο δυνατό.

Με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο χέρι, δίνουμε τη μάχη μέχρι την τελευταία στιγμή.”