Πρόγραμμα εκδηλώσεων Navarino Agora από 18 έως 31 Ιουλίου

Navarino Agora από 18 έως 31 Ιουλίου

www.costanavarino.com/navarino-agora/el/

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

21 Ιουλίου, 20.00

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

LIGHEA” –THOMASMARTINO

MODULUS OF RESILIENCE” – ΗΡΩΚΟΝΤΗ

Στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, μια μεγάλη γιορτή του χορού, η Navarino Agora φιλοξενεί δύο παραστάσεις, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου.

“LIGHEA”: . Η παράσταση θα παρουσιάσει την LIGHEA, πρωταγωνίστρια της δημιουργίας του Thomas Martino, ένα θαλάσσιο πλάσμα που μαγεύει έναν νεαρό άνδρα με το τραγούδι της. Το ντουέτο τους εξερευνά μια υπεράνθρωπη αγάπη και αμοιβαία βοήθεια, αντανακλώντας την ανάγκη της ανθρώπινης ψυχής να βυθιστεί στον ωκεανό της φαντασίας.

“Modulus of Resilience”: μια ωδή στην αξία της χειραφέτησης και της προσπάθειας να αφυπνίζει την δυνατότητα του ατόμου να αυτοκαθορίζεται, να συγκροτεί αυτόνομα τον εαυτό του και να δομεί απενοχοποιημένα τους πολλαπλούς ρόλους που επιθυμεί να επιτελεί. Σύγχρονες ιστορίες γυναικών από όλα τα μέρη της γης που έζησαν και περιορίστηκαν μέσα σε ένα υπό κατάρρευση κοινωνικό μοντέλο συναντώνται επί σκηνής αποθεώνοντας την κουλτούρα της αντίστασης και της πίστης σε νέες (μη) νόρμες και αρχές.

Καθημερινά – Έκθεση τέχνης “ByWayOf

Η έκθεση “Βyway of’’ φιλοξενείται υπό την επιμέλεια του Μουσείου Ηλιόπουλου και ενώνει έργα των PAVLOS, Μάρθας Δημητροπούλου, Διονύση Χριστοφιλογιάννη και Ηλία Χριστόπουλου, οι οποίοι κατάγονται από την περιοχή της Μεσσηνίας, με θέμα τη δύναμη της τέχνης να υπερβαίνει φυσικά, χρονικά και εννοιολογικά όρια.

Καθημερινά – 18:00 -22:00

Έκθεση βιβλίου

Σε συνεργασία με το κατάστημα Martins, μια έκθεση βιβλίου προσφέρει στους επισκέπτες πλήθος επιλογών, από την κλασική λογοτεχνία μέχρι σύγχρονα bestsellers.

ΜΟΥΣΙΚΗ & ΕΥΕΞΙΑ

19 Ιουλίου, 18.00 – 22.00

CAUDALIE EVENT

Ταξιδέψτε στα αρώματα και τις γεύσεις των αμπελώνων της Caudalie στο Μπορντό και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία ομορφιάς. Ζήστε μια βραδιά με DJ, ποτά, μαζί με διάγνωση των αναγκών της επιδερμίδας σας και πολλά πλούσια δώρα στο κατάστημα Skinous.

ΔΑΝΑΟΣ OPEN AIR CINEMA

ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ 2 (ΜΤΓΛ),

20/07, 21/07, 27/07, 31/07 21.00

Οι φωνούλες μέσα στο κεφάλι της Ράιλι ξέρουν απέξω κι ανακατωτά το μυαλό που κουβαλά—φέτος, όμως, το καλοκαίρι, τα πάντα αλλάζουν όταν η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων των Studios της Disney και της Pixar “Τα Μυαλά Που Κουβαλάς 2” μας συστήνει ένα νέο Συναίσθημα: την Ανησυχία. Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη KelseyMann, ο νέος χαρακτήρας θα φέρει τα πάνω κάτω στα κεντρικά. «Η Ανησυχία, με τη φωνή της MayaHawke, μπορεί να είναι νέα προσθήκη στην ομάδα, αλλά δεν είναι από αυτούς που κάθονται στον πάγκο» σχολιάζει ο Mann. «Πράγμα που είναι απολύτως λογικό, αν σκεφτείς τι συμβαίνει στα μυαλά που κουβαλάμε όλοι μας».

HITMAN,

18/07, 19/07, 22/07 & 23/07 21.00

Ο Γκάρι Τζόνσον είναι ο πιο περιζήτητος επαγγελματίας δολοφόνος στη Νέα Ορλεάνη. Για τους πελάτες του, είναι σαν βγαλμένος από ταινία: ένας άνδρας εκτελεστής. Αλλά αν τον πληρώσετε για να ξεφορτωθεί έναν σύζυγο ή ένα αφεντικό, καλύτερα να προσέχετε – γιατί δουλεύει για τους αστυνομικούς. Όταν σπάει το πρωτόκολλο για να βοηθήσει μια απελπισμένη γυναίκα που προσπαθεί να ξεφύγει από τον κακοποιητικό σύντροφό της, βρίσκει τον εαυτό του να γίνεται ένα από τα ψεύτικα πρόσωπα του, ερωτεύεται τη γυναίκα και φλερτάρει με την ιδέα να γίνει ο ίδιος εγκληματίας.

LONGLEGS,

19/07 23.10, 20/07 23.00

Η πράκτορας του FBI, Λι Χάρκερ, βρίσκεται υπεύθυνη μίας άλυτης υπόθεσης ένος κατά συρροή δολοφόνου που ενέχει και μυστικιστικά στοιχεία. Η Χάρκερ ανακαλύπτει μία προσωπική σχέση με τον δολοφόνο και θα πρέπει να τον σταματήσει πριν χτυπήσει ξανά.

DEADPOOL&WOLVERINE,

24/07, 25/07, 26/07, 28/07, 29/07, 30/07 21.00 & 27/07, 31/07 22.50

O Wolverine προσπαθεί να γιατρέψει τις πληγές του όταν συναντάει στο δρόμο του τον πολυλογά Deadpool. Ενώνουν τις δυνάμεις τους για να νικήσουν έναν κοινό εχθρό.