Στην Αθήνα …”Ήμερες Γαστρονομίας ” Πελοποννήσου

Της Αντωνία Μπούζα

mpouza3“Η Πελοπόννησος πρωταγωνιστεί με γεύσεις, χρώματα, κουλτούρα, στην πρωτεύουσα της Χώρας.

Στο Μουσείο, Μπενάκη χτυπά η καρδιά του πολιτισμού, της γαστρονομίας, των ηθών κι εθίμων μας, των εξαιρετικών και καινοτόμων επιχειρήσεων του Μοριά όπου εκμεταλλευόμενοι τα ιδιαίτερα και μοναδικά αγροτικά προϊόντα της Πελοποννήσου, πρωτοπορούν και δίνουν το στίγμα της ποιότητας μέσω της διαφορετικότητας.

mpouza2Υπερτροφές από την αγνή Πελοποννησιακή γη , παράλληλες συνεδριακές εκδηλώσεις με επίκεντρο πάντα την επιστήμη της γαστρονομίας, επιτυχημένοι επιχειρηματίες κι επιστήμονες μεταλαμπαδεύουν τη γνώση της επιτυχίας και της καινοτομίας.

Με διαδραστικές και πρωτοποριακές πρωτοβουλίες η Πελοπόννησος δείχνει το βηματισμό προς την επιχειρηματικότητα της έμπνευσης, της δημιουργίας και της ποιότητας!