Συνελήφθησαν δύο άτομα για εκβίαση και απάτη σε βάρος 36χρονου, στο Άργος

astunomiaΣυ­νε­λή­φθη­σαν χθες το βρά­δυ, στο Άρ­γος, α­πό α­στυ­νο­μι­κούς του Τμή­μα­τος Α­σφα­λεί­ας Άρ­γους, δύ­ο ά­το­μα, η­λι­κί­ας 59 και 60 ε­τών, σε βά­ρος των ο­ποί­ων σχη­μα­τί­στη­κε δι­κο­γρα­φί­α για εκ­βί­α­ση και α­πά­τη.

Ει­δι­κό­τε­ρα ό­πως προ­έ­κυ­ψε, α­πό το Δε­κέμ­βριο του 2013, ο 59χρονος ε­ξα­πα­τού­σε τον 36χρονο α­πο­σπών­τας του χρη­μα­τι­κά πο­σά, για δή­θεν δι­α­με­σο­λά­βη­ση του μέ­σω τρί­των προ­σώ­πων, που α­φο­ρού­σε σε α­πο­ζη­μί­ω­ση α­πό τρο­χαί­ο α­τύ­χη­μα που θα λάμ­βα­νε η οι­κο­γέ­νεια του 36χρονου.

Την 12.3.2014, ο 59χρονος α­παί­τη­σε α­πό τον 36χρονο και άλ­λα χρή­μα­τα, τα ο­ποί­α αυ­τός αρ­νή­θη­κε να δώ­σει, ε­νώ την 28.3.2014 ο 59χρονος εκ­βί­α­σε και α­πεί­λη­σε τον 36χρονο, σχε­τι­κά με την σω­μα­τι­κή α­κε­ραι­ό­τη­τα την δι­κή του και της οι­κο­γέ­νειάς του.

Στο πλαί­σιο συν­το­νι­σμέ­νης α­στυ­νο­μι­κής ε­πι­χεί­ρη­σης του Τμή­μα­τος Α­σφα­λεί­ας Άρ­γους, συ­νε­λή­φθη χθες (1.4.2014) το βρά­δυ, ο 59χρονος και ο 60χρονος, κα­τά το χρό­νο που πα­ρα­λάμ­βα­ναν α­πό κοι­νού το προ­ση­μει­ω­μέ­νο χρη­μα­τι­κό πο­σό των (4.600) ευ­ρώ α­πό τον 36χρονο.

Οι συλ­λη­φθέν­τες ο­δη­γή­θη­καν στον Ει­σαγ­γε­λέ­α Πρω­το­δι­κών Ναυ­πλί­ου, ε­νώ οι α­στυ­νο­μι­κές έ­ρευ­νες και το προ­α­να­κρι­τι­κό έρ­γο, δι­ε­νερ­γή­θη­καν α­πό το Τμή­μα Α­σφα­λεί­ας Άρ­γους.