Σωματείο Εθελοντών Μεσσήνης: Παρουσίαση του επετειακού λευκώματος την Παρασκευή 2 Αυγούστου, στην παραλία Μπούκας

Παρουσίαση του επετειακού λευκώματός του κάνει το Σωματείο Εθελοντών Μεσσήνης την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024, στην παραλία Μπούκας. Για την εκδήλωση αυτή εξέδωσε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου:

Γιορτάζοντας την  επέτειο 18 χρόνων από την ίδρυση του το  Σωματείο Εθελοντών Μεσσήνης «Εθελοντισμός για όλους», σας προσκαλεί στην εκδήλωση  – παρουσίαση του Λευκώματος του Σωματείου «Εθελοντισμός για όλους. Μεσσήνη… πόλη εθελοντισμού 2006-2023»,  του οποίου την επιμέλεια έκδοσης και τα κείμενα έκανε η κ. Αντωνάκου Ντίνα, επίτιμη πρόεδρος του Σωματείου και η έκδοση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία του Δήμου Μεσσήνης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024  και ώρα 8:30μ.μ. στην παραλία Μπούκας.

Ομιλήτριες: Ντίνα Αντωνάκου – Γκότση, επίτιμη πρόεδρος του Σωματείου, φιλόλογος, Αγγελική Ρουμελιώτου, κοινωνική λειτουργός, επιμελήτρια ανηλίκων.

Συντονίζει: Τζούλια Μαλλιαρού, δημοσιογράφος, υπεύθυνη Γρ. Τύπου Δήμου Μεσσήνης.

Συμμετέχουν:

Τραγούδι: Αιμιλία Σαρρή

Πιάννο : Μάρκος Κώτσιας

Τσέλο : Σταύρος Παργινός

Συμμετέχουν η χορωδία του Σωματείου μας με μαέστρο τον Γιάννη Ζέρβα. Διοργάνωση: Σωματείο Εθελοντών Μεσσήνης & Δήμος Μεσσήνης. Η είσοδος είναι ελεύθερη.