Τα 4 ξενοδοχεία της Costa Navarino στο ελληνικό Top 10 των Readers’ Choice Awards 2024 του Condé Nast Traveller

Το Mandarin Oriental, Costa Navarino βρίσκεται στην 3η θέση στην κατηγορία: Ξενοδοχεία

Στην κατηγορία: Resorts, το The Westin Resort Costa Navarino κατακτά την 5ηθέση, το The Romanos, a Luxury Collection Resort την 8ηκαι το W Costa Navarino την 9ηθές.

Το Condé Nast Traveller ανακοίνωσε σήμερα τα αποτελέσματα των ετήσιων Readers’ Choice Awards, με τα 4 ξενοδοχεία της Costa Navarino να αναγνωρίζονται ανάμεσα στα καλύτερα στην Ελλάδα. Το Mandarin Oriental, Costa Navarino βρίσκεται στην 3η θέση της κατηγορίας: Ξενοδοχεία, ενώ στην κατηγορία: Resorts, το The West in Resort Costa Navarino καταλαμβάνει την 5η θέση, το The Romanos, a Luxury Collection Resort την 8η και το W Costa Navarino την 9η θέση.

Παράλληλα, το The Romanos Resort κατέκτησε την 1η θέση στην ίδια κατηγορία, στη λίστα του Condé Nast Traveler των ΗΠΑ.

Περισσότεροι από 125.000 αναγνώστες του Condé Nast Traveller από τη Μεγάλη Βρετανία, αξιολόγησαν τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες και τους αγαπημένους τους προορισμούς ανά τον κόσμο. Τα Readers’ Choice Awards, με τη μακρά παράδοση και το κύρος τους ως τα πιο αναγνωρισμένα βραβεία στον τουρισμό, επιβραβεύουν την αριστεία σε πολλές κατηγορίες του κλάδου.Η επιλογή από τους αναγνώστες, αντανακλά την ικανοποίηση των επισκεπτών για την διαμονή τους σε κάθε ξενοδοχείο της CostaNavarinoαλλά και για τη συνολική εμπειρία του προορισμού.

Το Mandarin Oriental Costa Navarino, το πρώτο ξενοδοχείο Mandarin Oriental στην Ελλάδα, ενίσχυσε φέτος τις επιλογές διαμονής με νέες βίλες τριών υπνοδωματίων και με τη Royal Villa πέντε υπνοδωματίων, προσφέροντας απαράμιλλη θέα στον κόλπο του Ναβαρίνου. Παρουσίασε επίσης νέες υπηρεσίες περιποίησης και ευεξίας στο Spa, καθώς και το καινούργιο Kids Club με εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Το The Westin Resort Costa Navarino, ο ιδανικός προορισμός για οικογένειες, εμπλούτισε περαιτέρω τη μεγάλη ποικιλίααπόαθλητικέςδραστηριότητεςκαιεμπειρίες για τα παιδιά. Οι μικροί επισκέπτες διασκεδάζουν στις έξι νεροτσουλήθρες του υδάτινου πάρκου, ενώ οι φίλοι των σπορ έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν δίπλα στους καλύτερους: στο μπάσκετ και το ποδόσφαιρο με το NBAκαι τη Bayern Μονάχου αντίστοιχα, αλλά και σε αθλήματα των Ολυμπιακών Αγώνων.

Το The Romanos, a Luxury Collection Resort βρίσκεται σε μια μοναδική τοποθεσία, με πανοραμική θέα στο Ιόνιο Πέλαγος. Μια νέα πισίνα μόνο για ενήλικες ενίσχυσε φέτος την εμπειρία του resort, ενώ οι βίλες και σουίτες της συλλογής Ionian Exclusive προσφέρουν νέες, αποκλειστικές εμπειρίες, προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε επισκέπτη, με πλήρη ιδιωτικότητα καθώς και με υπηρεσίες butler και villacurator.

Το W Costa Navarino, μεθέατονιστορικόκόλποτουΝαβαρίνου, παρουσίασε φέτος τις νέες WOW παραθαλάσσιες βίλες 3 υπνοδωματίων και σουίτες 2 υπνοδωματίων. Το δυναμικό πρόγραμμα τουresortδίνει έμφαση στη μουσική, τη μόδα, την ευεξία, τη γαστρονομία, προσφέροντας μια ολιστική εμπειρία καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Οι επισκέπτες της Costa Navarino μπορούν να ανακαλύψουν την μακραίωνη κληρονομιά της περιοχής, συμμετέχοντας στη συγκομιδή ελιάς και στον τρύγο, ή μέσα από μαθήματα μαγειρικής. Στη NavarinoAgora, σημείοσυνάντησηςτηςτέχνηςκαιτουπολιτισμού, θα συναντήσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων, καθώς και πάνω από 20 καταστήματα, εστιατόρια, θερινό κινηματογράφο και χώρους ψυχαγωγίας. Οιλάτρειςτωνσπορμπορούνναγνωρίσουν το γκολφ στα τέσσερα βραβευμένα signature γήπεδα της Costa Navarino ή να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στο τένις, padel και pickleball στο Mouratoglou Tennis Centre. Όσοι αγαπούν τη θάλασσα, μπορούν να δοκιμάσουν τις καταδύσεις, την ιστιοπλοΐα, το kitesurfing, το SUP και άλλα αθλήματα, ενώ οι εκδρομές πεζοπορίας και ποδηλασίας αποτελούν ιδανική ευκαιρία εξερεύνησης της πλούσιας Μεσσηνιακής φύσης. Επίσης, σε περισσότερους από 40 χώρους γαστρονομίας, οι επισκέπτες θα γευθούν τα φρέσκα προϊόντα της περιοχής.

Τα Readers’ Choice Awards 2024 δημοσιεύονται στην ιστοσελίδατου Condé Nast Traveller: The best resorts in the world: 2024 Readers’ Choice Awards | CN Traveller, The best hotels in the world: 2024 Readers’ Choice Awards | CN Traveller και στο τεύχος του Νοεμβρίου.