Τον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Γεώργιο Γιαννόπουλο παρουσίασε ο Στ. Αναστασόπουλος

anastasopoulos91Ο Δή­μαρ­χος Μεσ­σή­νης Στά­θης Α­να­στα­σό­που­λος πα­ρου­σί­α­σε σή­με­ρα στην αί­θου­σα του  Δη­μο­τι­κού Συμ­βου­λί­ου Μεσ­σή­νης,  έ­ναν α­κό­μα υ­πο­ψή­φιο Δη­μο­τι­κό Σύμ­βου­λο, τον Γε­ώρ­γιο Γι­αν­νό­που­λο κα­τα­γό­με­νο α­πό την Αρ­σι­νό­η και  σπου­δαί­ο η­θο­ποι­ό ο ο­ποί­ος έ­χει δι­α­πρέ­ψει στο θέ­α­τρο αλ­λά και  στον κι­νη­μα­το­γρά­φο.

Ο Δή­μαρ­χος Μεσ­σή­νης Στά­θης Α­να­στα­σό­που­λος του ευ­χή­θη­κε κα­λή ε­πι­τυ­χί­α στις ε­περ­χό­με­νες αυ­το­δι­οι­κη­τι­κές ε­κλο­γές, δε­δο­μέ­νου ό­τι εί­ναι έ­να πα­λιό στέ­λε­χος της αυ­το­δι­οί­κη­σης και ε­κλεγ­μέ­νος στον Δή­μο Η­λι­ού­πο­λης με αρ­μο­δι­ό­τη­τα Αν­τι­δη­μάρ­χου.

Ο κ. Γι­αν­νό­που­λος α­πό την πλευ­ρά του ευ­χα­ρί­στη­σε τον Δή­μαρ­χο Μεσ­σή­νης Στά­θη Α­να­στα­σό­που­λο α­να­φέ­ρον­τας ό­τι η ση­με­ρι­νή συ­νάν­τη­ση δεν α­πο­τε­λεί πρώ­τη ε­πα­φή αλ­λά έ­χουν γί­νει πολ­λές άλ­λες ή­τοι α­πό τό­τε που ε­κλέ­χθη­κε α­πό τους δη­μό­τες μας και αυ­τό δι­ό­τι πί­στε­ψα στην        ερ­γα­τι­κό­τη­τα και στην δη­μι­ουρ­γι­κό­τη­τα του. Τό­νι­σε ε­πί­σης ό­τι ο  λό­γος που τον κά­νει να α­φή­σει τα κοι­νά της Η­λι­ού­πο­λης και να θέ­σει υ­πο­ψη­φι­ό­τη­τα ε­δώ τό­πο του, εί­ναι ό­τι τον δέ­νουν με­γά­λοι δε­σμοί τό­σο με το χω­ριό του, ό­σο και με την Μεσ­ση­νί­α.

Πιο συγ­κε­κρι­μέ­να α­νέ­φε­ρε : «Α­πο­φά­σι­σα να ε­νώ­σω τις δυ­νά­μεις μου με τον  Δή­μαρ­χο Μεσ­σή­νης κ. Στά­θη Α­να­στα­σό­που­λο προ­κει­μέ­νου και ε­γώ να βά­λω έ­να λι­θα­ρά­κι μέ­σα α­πό την δου­λεί­α μου που εί­ναι η Τέ­χνη και ο Πο­λι­τι­σμός , έ­τσι ώ­στε να συ­νε­χί­σου­με το α­ξι­ό­λο­γο έρ­γο που έ­χει ή­δη ξε­κι­νή­σει ο Δή­μαρ­χος .Πι­στεύ­ω ό­τι ε­δώ στο Δή­μο της Μεσ­σή­νης έ­χει γί­νει έ­να με­γά­λο έρ­γο. Ό­ταν εί­σαι α­πέ­ξω δεν τα βλέ­πεις εύ­κο­λα . Με τέ­τοι­α οι­κο­νο­μι­κή συγ­κυ­ρί­α ό­πως 70% κά­τω η ΣΑΤΑ , μεί­ω­ση στους Κεν­τρι­κούς Αυ­το­τε­λείς Πό­ρους , ο Δή­μος να μην χρω­στά­ει τί­πο­τα . Πή­ρε γύ­ρω στα 38 ε­κα­τομ­μύ­ρια α­πό το ΕΣΠΑ  τα ο­ποί­α υ­λο­ποι­ούν­ται τώ­ρα. Αυ­τά εί­ναι με­γά­λα έρ­γα , και αυ­τό το λέ­ω σε α­πάν­τη­ση κά­ποι­ων,  που λέ­νε ό­τι δεν έ­χουν γί­νει έρ­γα.
Αυ­τή την πε­ρί­ο­δο ε­πι­τε­λεί­ται έ­να με­γά­λο έρ­γο , το Τρί­το Δι­ε­θνές Νε­α­νι­κό Φε­στι­βάλ Αρ­χαί­ου Δρά­μα­τος, το ο­ποί­ο θα έ­λε­γα εί­ναι και παγ­κό­σμια πρω­το­τυ­πί­α.
Θέ­λω να ευ­χα­ρι­στή­σω το Δή­μαρ­χο για άλ­λη μια φο­ρά που με έ­βα­λε στη ο­μά­δα του , και τον δι­α­βε­βαι­ώ­νω ό­τι θα κά­νω ό­τι περ­νά­ει α­πό το χέ­ρι μου για προ­κει­μέ­νου να συ­νε­χί­σου­με το έρ­γο που έ­χει αρ­χί­σει.
Ευ­χα­ρι­στώ πο­λύ.»