Υπερβολές, πιέσεις, κολακείες, ανεπάρκεια  και στο βάθος… Περιφέρεια   

Γράφει η Αντωνία Μπούζα

Βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν από το Β΄γύρο των εκλογών για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Σε αυτήν την εκλογική μάχη, βιώσαμε την υπερβολή, την απόλυτη προπαγάνδα, τον άκομψο κρατικό παρεμβατισμό, όπως και την αφωνία της πλευράς του υποψηφίου κ.Πτωχού, εκτός  από τα γνωστά του συνθήματα για την «Πελοπόννησο πρότυπο» , «Πελοπόννησο μπροστά» κλπ .

Δηλαδή δεν έγινε καμία εξειδίκευση του προγράμματος που όπως αναφέρει αορίστως, κατέθεσε και διαπιστώσαμε πως απέφυγε εκκωφαντικά την ουσιαστική ενημέρωση για όσα αυτός  και η παράταξή του πρεσβεύει , καθώς και το αιτηθέν ντιμπέιτ , προκειμένου ναα αναπτύξει τις θέσεις του.

Όμως οι αοριστίες και η επιδερμική , απλή ονομαστική αναφορά σε κάποιους άξονες , δεν συνιστά πρόγραμμα, δεν συνιστά γνώση.

Εκείνο όμως που πρωτοφανώς είδαμε, τόσο στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, όσο και την εβδομάδα που διανύουμε , είναι οι πολυπληθείς επισκέψεις υπουργών στην Πελοπόννησο, με ατζέντα μόνο τα «καλά λόγια» για τον υποψήφιο της Ν.Δ. κ.Πτωχό, η εκθείαση κάποιων άγνωστων διοικητικών  χαρισμάτων που υποτίθεται  πως έχει και ενώ ο συνωστισμός κομματικών- πολιτικών στελεχών συνεχίζεται , όπως και οι από κοινού περιοδείες τους στην Πελοπόννησο, βλέπουμε την αδιαφορία όλων αυτών για τις ανάγκες της Πελοποννήσου.

Όπως δήλωσε ο Περιφερειάρχης κ.Νίκας , έγινε διακοπή εργασιών σε 5 οδικά έργα της Μεσσηνίας και ουδείς βουλευτής , Υπουργοί και κομματικοί παράγοντες ασχολήθηκαν, να καλύψουν τις  οφειλές του Υπουργείου προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου που φτάνουν τα 15 εκατ.ευρώ, χρήματα για να πληρωθούν οι εργολάβοι αναγκαίων  οδικών έργων  στο Δήμο Οιχαλίας, στο Δήμο Δυτ.Μάνης  και στην  82η εθνική οδό Καλαμάτα – Σπάρτη, για τις κτολισθήσεις.

Στον αντίποδα του κοματικού παραλογισμού κινείται ο Πέτρος Τατούλης, ένας πολιτικός-αυτοδιοικητικός άνδρας που είναι μακράν μπροστά από πολλούς σε ιδέες , γνώσεις , εμπειρία, στόχευση,διοίκηση και προγραμματισμό και πιστεύω ακράδαντα, πως αποτελεί την ελπίδα της Πελοποννήσου.

Στις 15 Οκττβρίου,  κρίνεται το μέλλον της Πελοποννήσου, των πολιτών της, της ανάπτυξης και πορείας της , την επόμενη 5ετία και φυσικά εκπτώσεις δεν μπορούμε να κάνουμε.

Ψηφίζουμε με θάρρος, με γνώση , με όραμα γι καλύτερες ημέρες και όχι γιατί γινόμαστε δέκτες πλύσης εγκεφάλου μέσω της υπερέκθεσης του κομματικού υποψηφίου.

Ψηφίζουμε Πέτρο Τατούλη