2ος στα Βαλκάνια ο Κοντούλης Θανάσης

Μεγάλη επιτυχία για τον  Αθλητικό Σύλλογο Τζούντο  Καλαμάτας  είναι η κατάκτηση της 2ης θέσης στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα  παίδων-κορασίδων U13 , που έγινε στις 17-18 Ιουνίου στην πόλη Σίμπιου της Ρουμανίας.

<<Ο Κοντούλης  πέρασε τον πρώτο αγώνα στην κλήρωση και κατόπιν κέρδισε 3 αγώνες και έφτασε στον τελικό της κατηγορίας των -60 kg.

Έπαιξε ισάξια και μπορούσε να κερδίσει τον Βόσνιο. Στο τελευταίο δευτερόλεπτο έκανε μια τεχνική και έριξε τον αντίπαλο του , αλλά δυστυχώς είχε λήξει ο χρόνος και δεν του έδωσαν τον βαθμό .

Ο Σαχλάς δεν κατάφερε να προκριθεί για τον δεύτερο αγώνα . Παρότι αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας , έδωσε τον καλύτερο εαυτό και αγωνίστηκε με πείσμα και θέληση .

Να σημειώσουμε ότι ήταν η πρώτη φορά που έπαιζαν στο εξωτερικό με την Εθνική ομάδα και τα δυο παιδιά του συλλόγου μας .

Οι εμπειρίες που αποκόμισαν και τα δυο παιδιά ήταν σημαντικές για να προχωρήσουν στον αθλητισμό και στον πρωταθλητισμό .

Το επίπεδο ήταν κορυφαίο και συμμετείχαν οι καλύτεροι αθλητές απ τα Βαλκάνια .

Μόνο με προπόνηση και σκληρή δουλειά θα έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα και πιστεύω ότι τα καταφέρνουμε σε μεγάλο βαθμό όλοι μαζί . 

 Ως Εθνική Ομάδα στην Ρουμανία  πήραμε:   1 χρυσό , 1 αργυρό ( του Κοντούλη Θανάση) , 3 χάλκινα και 5 πέμπτες θέσεις.

Τα 3 τελευταία Χρόνια ο Α.Σ.Τζούντο Καλαμάτας  συμμετέχει στα βαλκανικά πρωταθλήματα με απολογισμό :  1 αργυρό , 1 χάλκινο και μια Πέμπτη θέση . Αυτό είναι αποτέλεσμα της θαυμάσιας δουλειάς που κάνουμε στην προπόνηση και ευχαριστώ πολύ όλα τα παιδιά του συλλόγου ,αλλά και όλους τους γονείς !!!>>

Μαρακάκης Παναγιώτης – Προπονητής