Το “ψωμί της καραντίνας” μια πανελλήνια πρωτοτυπία από φούρνο της Μεσσήνης

Ο Κώστας Ντόκος που διατηρεί φούρνο στη Μεσσήνη δημιουργεί και προσφέρει στους πελάτες του το “ψωμί της καραντίνας”. Πρόκειται για ψωμί μεγάλου μεγέθους (προζυμένιο ολικής) που μπορεί να διατηρηθεί για ημέρες εξασφαλίζοντας έτσι μειωμένες επισκέψεις στον φούρνο συμβάλλοντας στον περιορισμό των μετακινήσεων. Στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε το “ψωμί της καραντίνας” αποτελεί μια οικονομική πρόταση για πολυμελής οικογένειες.