Με επιτυχία η εκδήλωση για τους Ντρέδες, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Στην εκδήλωση ιστορικού περιεχομένου προς τιμήν των θρυλικών Ντρέδων με θέμα: «Ντρέδες: Στην πρώτη γραμμή της Ελληνικής Παλιγγενεσίας», που πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021, στην αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Όμιλος New York College, το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, η Περιφέρεια Πελλοπονήσου Π.Ε. Μεσσηνίας, η Πρεσβεία του Παναμά, ο Δήμος Ζαχάρως, ο Δήμος Καλαμάτας, ο Δήμος Πύλου – Νέστορος, ο Δήμος Οιχαλίας, ο Δήμος Τριφυλίας, η Μεσσηνιακή Αμφικτυονία, οι Τριφύλιοι Δυτικής Αττικής και η Ομοσπονδία Συλλόγων – Συνδέσμων Τριφυλίας και τελούσε υπό την αιγίδα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ομιλητές ήταν ο τέως Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο Υφυπουργός Παιδείας, αν. Καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής,  Άγγελος Συρίγος και ο Βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν η Πρόεδρος της Επιτροπής “Ελλάδα 2021” Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη, η Πρέσβης και Γενική Πρόξενος του Παναμά Ιουλία Λυμπεροπούλου, ο Πρύτανης του ΕΚΠΑ Μελέτιος – Αθανάσιος Κ. Δημόπουλος, ο Βουλευτής Μεσσηνίας ΝΔ Γιάννης Λαμπρόπουλος, η Βουλευτής Β2′ Δυτικού Τομέα Αθηνών, Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου, ο Γενικός Διευθυντής Ιδρύματος Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου Ξενοφών Κάππας και ο Πρόεδρος και Ιδρυτής του Εκπαιδευτικού Ομίλου NEW YORK COLLEGE, Ηλίας Φούτσης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι δήμαρχοι Καλαμάτας, Τρυφυλίας και Οιχαλίας.