Αρχίζει η «μάχη» για την ηγεσία στο ΚΙΝΑΛ – Κατατέθηκαν οι υπογραφές υποστήριξης των υποψηφίων

Εξέπνευσε η προθεσμία για την κατάθεση των υπογραφών υποστήριξης των έξι υποψηφίων για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ. Όλοι οι υποψήφιοι κατέθεσαν τις υπογραφές που συγκέντρωσαν και η ΕΔΕΚΑΠ στη συνεδρίασής της πρόκειται να δώσει τη σχετική πιστοποίηση.

Υποψήφιοι στην «κούρσα» διαδοχής είναι οι: Γιώργος Παπανδρέου, Ανδρέας Λοβέρδος, Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος, Παύλος Χρηστίδης, Χάρης Καστανίδης. Νωρίτερα, σήμερα, ο γραμματέας της ΚΟ Βασίλης Κεγκέρογλου ανακοίνωσε ότι αποσύρει την υποψηφιότητά του.

Την ώρα μάλιστα που βρέθηκε έξω από το γραφείο της ΕΔΕΚΑΠ συναντήθηκε και χαιρετήθηκε με τον Νίκο Ανδρουλάκη ο οποίος λίγα λεπτά νωρίτερα είχε καταθέσει τη δική του υποψηφιότητα με τις υπογραφές 110 μελών της Κ.Ε και πάνω από 10.000 μελών του κόμματος, σύμφωνα με συνεργάτες του.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος είχε καταθέσει από την προηγούμενη Παρασκευή την υποψηφιότητά του μαζί με 5.200 υπογραφές και χιλιάδες άλλες δηλώσεις υποστήριξης. Ο Παύλος Γερουλάνος τη δική του υποψηφιότητα τη συνόδευσε με 6.245 υπογραφές και ο Παύλος Χρηστίδης συγκέντρωσε πάνω 7.000 υπογραφές που στηρίζουν την υποψηφιότητά του. Σε ανάλογα επίπεδα είναι και οι υπογραφές που συγκέντρωσε ο Χάρης Καστανίδης.

Η ΕΔΕΚΑΠ αρχίζει αμέσως τον δειγματοληπτικό έλεγχο κι αναμένεται να προχωρήσει στη τυπική ανακήρυξη των υποψηφίων τα επόμενα 24ωρα.