Συνάντηση Σωτ. Τσώνη με τον πρόεδρο της  Ε.Σ.Α.μεΑ. Ι. Βαρδακαστάνη για την στήριξη του προγράμματος «ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ»

Συνάντηση πραγματοποίησε χθες ο Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Καλαμάτας, Σωτήρης  Τσώνης με τον πρόεδρο της  Εθνική Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Ιωάννη Βαρδακαστάνη, τον Γεν. Γραμματέα της Συνομοσπονδίας, Βασίλειο Κούτσιανο, την υπεύθυνη του έργου «ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ», Ευαγγελία Καλλιμάνη καθώς επίσης και την Αθανασία Καρούνου, εκπρόσωπο της Περιφ. Ομοσπονδίας ΑμεΑ Πελοποννήσου.

Σκοπός της συνάντησης ήταν ο συντονισμός και η προετοιμασία για την στήριξη του προγράμματος «ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ» που αφορά την Καταπολέμηση των Διακρίσεων και Προώθηση της Κοινωνικής και Εργασιακής Ένταξης των Ατόμων με Αναπηρίας , Χρόνιες Παθήσεις και των οικογενειών τους, που Διαβιώνουν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Σε ανακοίνωση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Καλαμάτας επισημαίνεται ότι:

«Πραγματοποιήθηκε μια εκτενής συζήτηση με απόλυτο σεβασμό και ευαισθησία προκειμένου να προωθηθούν καινοτόμες δράσεις που απευθύνονται στα ίδια τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις αλλά και τις οικογένειές τους και αποφασίστηκε στο άμεσο μέλλον να υλοποιηθούν δράσεις κοινού ενδιαφέροντος  για τα ΑμεΑ.»