Γιατί είμαι υποψήφια με τον Βασίλη Τζαμουράνη

Γράφει η Μαργαρίτα Πουλοπούλου

Πεποίθησή μου είναι πως η ενασχόληση με τα κοινά είναι ανάγκη οποιουδήποτε θέλει να δημιουργήσει στον τόπο του. Αυτονόητα όχι για προσωπική ανέλιξη ή οφέλη.

Με αίσθημα ευθύνης, αποφάσισα να συστρατευτώ στην συλλογική προσπάθεια που γίνεται για να αποκτήσει η Καλαμάτα και ο Δήμος της τη θέση που της αξίζει.

Αποφάσισα να είμαι υποψήφια στον συνδυασμό “Καλαμάτα Μετά” στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, ευελπιστώντας να μου δοθεί η δυνατότητα με την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου, να συμμετέχω στην προσπάθεια, ώστε «να επικεντρώσουμε όλες τις δυνάμεις του δήμου μας σε ένα οραματικό σχέδιο για τις επόμενες δεκαετίες, προκειμένου να βρουν πιο εύκολα και αποτελεσματικά τη θέση τους και τη λύση τους όλα τα προβλήματα μικρά μεγάλα απλά και δύσκολα να συνθέσουν την “Καλαμάτα Μετά”», όπως στοχεύει η παράταξή μας.

Ως νέος άνθρωπος έχω το δικαίωμα στο όνειρο. Όχι όμως για προσωπική ανέλιξη ή οφέλη. Όνειρό μου είναι να μπορέσω να συνεισφέρω, ώστε να κάνουμε την πόλη μας καλύτερη, να δώσουμε την ευκαιρία στον Δήμο μας να αναπτυχθεί ισόρροπα. Ένα Δήμο που να αγαπά και να σέβεται τους πολίτες του, να επιλύει τα προβλήματα της καθημερινότητας και να είναι ελκυστικός στους επισκέπτες του.

Ας μην μας διαφεύγει ότι, αν εμείς δεν το επιδιώξουμε, δεν το προσπαθήσουμε, δεν θα γίνει η ζωή μας καλύτερη. Αν εμείς δεν θελήσουμε και δεν επιχειρήσουμε να πάρουμε την τύχη στα χέρια μας, δεν θα προσφέρουμε στον τόπο μας. Με αφορισμούς και μεμψιμοιρίες, για όσα στραβά κάνουν ή όσα παραλείπουν να πράξουν αυτοί που επιτρέψαμε με την απουσία μας να έχουν τον πρώτο λόγο στο Δήμο μας, δεν βοηθάμε ούτε αυτόν ούτε τους συνδημότες μας. Θα βοηθήσουμε όμως, παρεμβαίνοντας στα γεγονότα και καθορίζοντας το μέλλον του τόπου μας.

Ας προσπαθήσουμε λοιπόν με τον Βασίλη Τζαμουράνη και άλλους αξιόλογους ανθρώπους, να κάνουμε πράξη ένα οραματικό σχέδιο για την Καλαμάτα και τον Δήμο της και να τον οδηγήσουμε στη νέα εποχή, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.

Βοηθώντας να ανοίξει ένας νέος κύκλος, «που θα εδράζεται στα κεκτημένα μιας πολύ θετικής και γόνιμης περιόδου των τελευταίων 40 χρόνων, που θα οδηγήσει την ιστορική μας πόλη και τον δήμο συνολικά στη λεωφόρο του μέλλοντος», όπως έχει θέσει ως κυρίαρχο στόχο η παράταξή μας.

Μαργαρίτα Πουλοπούλου υποψήφια με την Παράταξη “Καλαμάτα Μετά”
και τον Βασ. Τζαμουράνη