Θα έρθει Παύλο Μαρινάκη η Νέμεσις, η Τίσις και η Κάθαρσις

Γράφει ο Θανάσης Πετράκος

Ο άνθρωπος που χωρίς ντροπή αλλά με προκλητικό κυνισμό έχει αναλάβει εργολαβικά να αθωώσει τους υπεύθυνους του εγκλήματος των Τεμπών,και κάνει τα πάντα για να θάψουν το έγκλημα τα Πετσωμένα ΜΜΕ νόμιζε ότι τα έχει καταφέρει. Νόμιζε και αυτός και ο Μητσοτάκης ότι ο κόσμος το ξέχασε .Όμως το ότι η μισή Ελλάδα είδε και άκουσε τη συγκλονιστική συναυλία – αγωνιστικό μνημόσυνο τους έκανε να χάσουν τον ύπνο τους .Νόμιζαν επειδή δεν έχουν πολιτική αντιπολίτευση ότι δεν υπάρχει και κοινωνική. Διαψεύστηκαν οικτρά και θα διαψευστούν ακόμη περισσότερο σε λίγο ” ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ” ” ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ. ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΦΩΝΗ” .

Ο τρόμος, για, την Νέμεσι την Τίσι και την Κάθαρση που έρχεται τον οδήγησε να ξεστομίσει μεγαλύτερη Ύβρι . Μας, αποκάλεσε, αποκάλεσε τα εκατομμύρια των πολιτών που συμμετείχαμε στη συγκλονιστική συναυλία ,”τυμβωρύχους, και πλυντήριο της Χαμάς” αυτός που εκπροσωπεί την κυβέρνηση που κάνει τα πάντα, να, θάψει το έγκλημα, των Τεμπών, που δεν σεβάστηκε 57 αθώες ψυχές που δολοφόνησε η πολιτική τους, ,που ξεπλένει καθημερινά  τον εγκληματία πολέμου Νετανιάχου, και  δεν βλέπουν τα καθημερινά, εγκλήματα, των Σιωνιστών.

κ.Κυβερνητικέ εκπρόσωπε ακούστε το καλά. Οι γονείς, και συγγενείς, των παιδιών που δολοφόνησε η πολιτική σας ,οι ευαίσθητοι καλλιτέχνες και όλοι εμείς,που είμαστε,δίπλα, τους ,δεν πρόκειται να,σας,αφήσουμε να, ” θάψετε” στη λήθη το έγκλημα σας. Θα σας «κυνηγήσουμε» μέχρι να,έρθει η Δικαίωση και θα,έρθει σύντομα. Θα δικαιωθούν ηθικά οι γονείς και συγγενείς και θα,είναι “Ντάλα, μεσημέρι ”


Ο  Θανάσης Πετράκος  είναι στέλεχος της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας ΜέΡΑ25/Ανατρεπτική ,Οικολογική , Αριστερά»  και πρώην Βουλευτής.