Θ. Μπρεδήμας: «Ευσεβείς πόθοι αυτών που ονειρεύονται ότι δεν θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμάτας στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου»

mperdimasΑ­πο­δο­κι­μά­ζον­τας τις έρ­που­σες και κα­κό­βου­λες φή­μες, ο ε­πι­κε­φα­λής της μεί­ζο­νος μει­ο­ψη­φί­ας στο Δ.Σ. Κα­λα­μά­τας και εκ νέ­ου υ­πο­ψή­φιος Δή­μαρ­χος Θό­δω­ρος Μπρε­δή­μας, έ­κα­νε την α­κό­λου­θη δή­λω­ση:

«Οι ευ­σε­βείς πό­θοι αυ­τών που ο­νει­ρεύ­ον­ται ό­τι δεν θα εί­μαι υ­πο­ψή­φιος Δή­μαρ­χος Κα­λα­μά­τας στις δη­μο­τι­κές ε­κλο­γές του Μα­ΐ­ου, κα­λό θα εί­ναι να σκε­πά­ζον­ται για­τί ο και­ρός α­κό­μα κρα­τά­ει κρύ­ο! Ο «Ε­φιά­λτης», Μπρε­δή­μας, θα τους τα­ρά­ζει τα ό­νει­ρά τους και τις ελ­πί­δες ό­τι δεν θα τον βρουν α­πέ­ναν­τί τους. Η μό­νη προ­ει­δο­ποί­η­ση που στέλ­νω εί­ναι να μα­ζέ­ψουν τα λό­για τους για­τί ε­κτός α­πό τις η­θι­κές και πο­λι­τι­κές ευ­θύ­νες τους υ­πάρ­χουν και οι ποι­νι­κές.

Δεν πρό­κει­ται να στα­μα­τή­σει κα­νείς τον α­γώ­να μας με λα­σπο­λο­γί­ες, για μια Κα­λα­μά­τα πο­λύ πιο αν­θρώ­πι­νη, που θα κά­νει μα­ζί μας α­κό­μα έ­να βή­μα μπρο­στά.

Κα­λού­με αυ­τούς που θέ­λουν να συμ­πα­ρα­τα­χθούν στον έν­τι­μο και δη­μο­κρα­τι­κό α­γώ­να που δί­νου­με, να πλαι­σι­ώ­σουν την πα­ρά­τα­ξη «Αλ­λα­γή για το Δή­μο Κα­λα­μά­τας» για την τε­λι­κή νί­κη.»