Ξεκινούν επιτέλους!!! οι επισκευές στους φωτεινούς σηματοδότες στην Καλαμάτα

fanariaΞε­κι­νούν ε­πι­τέ­λους!!! οι ε­πι­σκευ­ές στους φω­τει­νούς ση­μα­το­δό­τες στους δρό­μους της Κα­λα­μά­τας α­φού Ο­λο­κλη­ρώ­θη­καν οι α­ναγ­καί­ες γρα­φει­ο­κρα­τι­κές δι­α­δι­κα­σί­ες, έ­τσι ώ­στε να αν­τι­κα­τα­στα­θεί η κα­τε­στραμ­μέ­νη συ­σκευ­ή φω­τει­νής ση­μα­το­δό­τη­σης, που ε­λέγ­χει τη λει­τουρ­γί­α των φα­να­ρι­ών στον κόμ­βο Λα­κω­νι­κής και Βα­σι­λέ­ως Γε­ωρ­γί­ου. Η συ­σκευ­ή ε­λέγ­χου εί­χε κα­τα­στρα­φεί α­πό πρό­σκρου­ση αυ­το­κι­νή­του στο κι­βώ­τιό της. Πι­θα­νή η­με­ρο­μη­νί­α αν­τι­κα­τα­στά­σε­ως εί­ναι η Πα­ρα­σκευ­ή 4 Α­πρι­λί­ου, αύ­ριο δη­λα­δή και η λει­τουρ­γί­α των ση­μα­το­δο­τών θα α­πο­κα­τα­στα­θεί α­μέ­σως με­τά την ο­λο­κλή­ρω­ση των σχε­τι­κών ερ­γα­σι­ών. Το κό­στος α­νέρ­χε­ται σε 9.348 ευ­ρώ με το ΦΠΑ.

Τις πα­ρεμ­βά­σεις θα ε­κτε­λέ­σει συ­νερ­γεί­ο της ε­ται­ρεί­ας Siemens, που εί­ναι η μό­νη αρ­μό­δια, κα­θώς ο Δή­μος προ­βαί­νει σε α­πλή συν­τή­ρη­ση στα φα­νά­ρια.

Με την ευ­και­ρί­α έ­λευ­σης στην Κα­λα­μά­τα του συ­νερ­γεί­ου της ε­ται­ρεί­ας, θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί ε­πί­σκε­ψη στους κόμ­βους Ναυ­α­ρί­νου & Κα­ρα­κού­ση κα­θώς και Α­ρι­στο­μέ­νους & Φραν­τζή, για την ε­πί­λυ­ση αν­τί­στοι­χων προ­βλη­μά­των.

Ση­μει­ώ­νε­ται ό­τι ε­πι­σκευ­ά­σθη­καν οι ση­μα­το­δό­τες στον κόμ­βο Βα­σι­λέ­ως Γε­ωρ­γί­ου & Φα­ρών, που λει­τουρ­γούν συν­δυ­α­στι­κά με ε­κεί­νους στη συμ­βο­λή των ο­δών Φα­ρών & Βα­σι­λίσ­σης Όλ­γας και στη δι­α­σταύ­ρω­ση Φα­ρών & Βα­σι­λέ­ως Κων­σταν­τί­νου.