Live Cooking -Έκθεση & Γευσιγνωσίες Κορινθιακών προϊόντων – Ανοικτή εκδήλωση Γαστρονομίας

Στο πλαίσιο του Γαστρονομικού Φεστιβάλ “Taste Of Loutraki” το Eπιμελητηρίο Κορινθίας, διοργανώνει σε συνεργασία με το Σύλλογο Επισιτιστών Λουτρακίου Ο Ξενιος ΖΕΥΣ εκδήλωση Γαστρονομίας στην πλατεία Κρήνης, στην παραλία Λουτρακίου.

Παρουσιαστής της εκδήλωσης ο γνωστός τηλεοπτικός Δημοσιογράφος & Παρουσιαστής Θάνος Βάγιος.
Πρωταγωνιστές -μαζί με τα εκλεκτά Κορινθιακά προϊόντα- θα είναι παραγωγοί – τυποποιητές τοπικών προϊόντων, ενώ οι επισκέπτες θα απολαύσουν live μαγειρέματα και συνταγές από chef εγνωσμένης αξίας, γευσιγνωσίες και οινογνωσίες υπό τους ήχους live συγκροτήματος
– Live Cooking – Γευσιγνωσία από τον διακεκριμένο Head chef Κωνσταντίνο Βασάλο
– Live Cooking από chef επιχειρήσεων, μελών του Ξένιου Ζευς
– Παρουσίαση Cocktails από bartender – επιχειρήσεων, μελών του Ξένιου Ζευς
– Live Cooking από την ομάδα του Experience Perachora Corinthia
– Γευσιγνωσία από το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ.) Κορίνθου

– Έκθεση και γευσιγνωσία Κορινθιακών προϊόντων και επιχειρήσεων
– Ζωντανή Μουσική από τους μουσικούς Ηλία Δόσκορη, Βασίλη Καρδάρα και Πάρη Γκέρκη. 

Η Εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα και υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου Mythical Peloponnese, του Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων και του Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου – Περαχώρας.