To 2o Συνέδριο Αγροτοκτηνοτροφικών Συλλόγων Περιφέρειας Πελοποννήσου στη Μεσσήνη

To 2o Συνέδριο Αγροτοκτηνοτροφικών Συλλόγων Περιφέρειας Πελοποννήσου θα  πραγματοποιηθεί στη Μεσσήνη την Κυριακή 10 Νοεμβρίου  στις 10 π.μ.στο Δημαρχείο.

Σε κάλεσμα της η Ομοσπονδία αναφέρει:

“Ακόμα πιο δυνατοί οργανώνουμε στη Μεσσήνη το 2ο Συνέδριό μας. Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας να συμμετέχουν στην έναρξη του Συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Νοέμβρη στις 10 το πρωί στο Δημαρχείο.

Παρά τις διαβεβαιώσεις και τις προεκλογικές υποσχέσεις της κυβέρνησης της ΝΔ και την προσπάθειά της να καλλιεργήσει ψεύτικες ελπίδες ότι τάχα θα είναι πιο φιλική με τους αγρότες, είναι φανερό ότι τίποτα δεν σκοπεύει να αλλάξει σε θετική κατεύθυνση. Η κυβέρνηση της ΝΔ συνεχίζει την αντιαγροτική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, την πολιτική όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων, γιατί όλοι μαζί συμφωνούν, αναδιαμορφώνουν και υλοποιούν την ΚΑΠ της ΕΕ που είναι εχθρική με τα συμφέροντά μας.

Αναγκαιότητα σήμερα είναι η οργάνωση του μικρομεσαίου αγρότη σε δυναμικούς και μαζικούς Συλλόγους, ώστε από κοινού να αντιπαλέψουμε το μαύρο μέτωπο των κυβερνήσεων- ΕΕ- ΚΑΠ, να αναδείξουμε ότι εχθροί μας είναι οι πολιτικές τους, τα μονοπώλια, οι μεγαλέμποροι, οι μεγάλοι επιχειρηματίες αγρότες.   Συλλόγους που θα συσπειρώνουν όλους όσους συνειδητοποιούν, ανεξάρτητα τι ψηφίζουν, ότι μπορούμε να έχουμε αποτελέσματα ΜΟΝΟ μέσα από τις κινητοποιήσεις και τα μπλόκα μας,  Συλλόγους ζωντανούς, που θα ασχολούνται με όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στα χωριά μας, που θα λειτουργούν τα ΔΣ, θα έχουν επαφή με τα μέλη, θα κάνουν Γενικές Συνελεύσεις, με λειτουργία όπως ορίζει το καταστατικό τους χωρίς εκπτώσεις.

Καλούμε όλους τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους, να συμμετέχουν ενεργά στο δεύτερο συνέδριο της ΟΑΣΠΠ, για να οργανώσουμε τον αγώνα μας ενάντια στις πολιτικές που μας ξεκληρίζουν. Είναι μονόδρομος, να δυναμώσει ο αγώνας της μικρομεσαίας αγροτιάς ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων, την ΚΑΠ, την ΕΕ, το ΔΝΤ, που οδηγεί στη συγκέντρωση της γης και της παραγωγής σε λιγότερα χέρια, ξεκληρίζοντας εκατοντάδες μικρομεσαίους παραγωγούς. Ενάντια στους μονοπωλιακούς ομίλους που εκμεταλλεύονται το μόχθο μας για να αυγαταίνουν τα κέρδη τους.”