Εκπρόσωποι από το Καλλιτεχνικό Στέκι στο Δημαρχείο Καλαμάτας

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΤο Δη­μαρ­χεί­ο Κα­λα­μά­τας ε­πι­σκέ­φθη­καν τα μέ­λη του ΔΣ της α­στι­κής μη κερ­δο­σκο­πι­κής ε­ται­ρεί­ας Καλ­λι­τε­χνι­κό Στέ­κι το βρά­δυ της Δευ­τέ­ρας 31 Μαρ­τί­ου,  και συ­ναν­τή­θη­καν με το Δή­μαρ­χο Πα­να­γι­ώ­τη Νί­κα. Το συγ­κε­κρι­μέ­νο πο­λι­τι­στι­κό σχή­μα α­σχο­λεί­ται με ό­λες τις μορ­φές της τέ­χνης, ε­νώ δι­ορ­γα­νώ­νει εκ­θέ­σεις και εκ­δη­λώ­σεις.

Σκο­πός της συ­νάν­τη­σης με το κ. Νί­κα ή­ταν η συ­νερ­γα­σί­α με το Δή­μο στη δι­ορ­γά­νω­ση εκ­δη­λώ­σε­ων και η ε­ξεύ­ρε­ση στέ­γης.

Ο Δή­μαρ­χος γνω­στο­ποί­η­σε στα μέ­λη του ΔΣ αυ­τού του πο­λι­τι­στι­κού σχή­μα­τος ό­τι θα υ­πάρ­ξει συ­νερ­γα­σί­α για εκ­δη­λώ­σεις. Τό­νι­σε, δε, πως ι­δι­αί­τε­ρο εν­δι­α­φέ­ρον έ­χει η πρό­τα­σή τους για πα­νελ­λή­νια έκ­θε­ση ει­δών κε­ρα­μι­κής στην Κα­λα­μά­τα.

Ως προς τη στέ­γα­ση του πο­λι­τι­στι­κού σχή­μα­τος, ο κ. Νί­κας α­νέ­φε­ρε ό­τι θα γί­νει δη­μό­σια δι­α­βού­λευ­ση και ο Δή­μος Κα­λα­μά­τας θα πα­ρα­δώ­σει χώ­ρους σε κτή­ριά του, για τη στέ­γα­ση πο­λι­τι­στι­κών και κοι­νω­νι­κών φο­ρέ­ων, με­τά τη με­τα­φο­ρά των Υ­πη­ρε­σι­ών του στο νέ­ο Δη­μαρ­χεί­ο.