Ιδού η Οιχαλία, ιδού και η “μαγκιά” για τους φιλόδοξους υποψήφιους Αντιπεριφερειάρχες του Τατούλη. Θα πάει η Ελένη Αλειφέρη να στηρίξει το πρόγραμμα Κυβέρνησης-Τατούλη;

5 Α­πρί­λη ´14

@. Σύ­σκε­ψη α­πό­ψε, στο Δή­μο Οι­χα­λί­ας για τα σκου­πί­δια!

@. Έ­ξυ­πνο και …ο­λί­γο έ­ως πο­λύ προ­βο­κα­τό­ρι­κο α­πό τους εμ­πνευ­στές της σύ­σκε­ψης,  για την Ε­λέ­νη Α­λει­φέ­ρη!

@. Κα­λεί­ται εμ­μέ­σως πλην σα­φώς, να πά­ρει θέ­ση ως…Κυ­βερ­νη­τι­κή Αν­τι­πε­ρι­φε­ρειά­ρχης και να α­πο­δεί­ξει στον Τα­τού­λη πως μπο­ρεί και ξέ­ρει να στη­ρί­ξει την Πε­ρι­φέ­ρεια στα… δύ­σκο­λα!

@. Η θέ­ση της Πε­ρι­φέ­ρειας και της Κυ­βέρ­νη­σης εί­ναι η υ­λο­ποί­η­ση του δι­α­γω­νι­σμού για τα Στε­ρε­ά α­πό­βλη­τα (σκου­πί­δια), ό­πως έ­χει σχε­δια­στεί α­πό την Α­νά­δο­χο Ε­ται­ρεί­α ΤΕΡΝΑ!

@. Εί­ναι λοι­πόν η ευ­και­ρί­α της Α­λει­φέ­ρη, να δεί­ξει στον Τα­τού­λη πως μπο­ρεί να στα­θεί στα προ­βλή­μα­τα και πως η α­προσ­δι­ό­ρι­στη …ά­νω­θεν εν­το­λή για την θέ­ση της Αν­τι­πε­ρι­φε­ρειά­ρχου ή­ταν…ρε­α­λι­στι­κή!

@. Ευ­και­ρί­α ό­μως εί­ναι και για τους άλ­λους φι­λό­δο­ξους Αν­τι­πε­ρι­φε­ρειά­ρχες οι ο­ποί­οι έ­χουν κά­νει και γρα­πτή …αί­τη­ση στα γρα­φεί­α της Νέ­ας Δη­μο­κρα­τί­ας(!) για την ί­δια θέ­ση!

@. Ευ­και­ρί­α να πά­ρουν ευ­θύ­νες …λό­γων και έρ­γων!

@. Για­τί δεν πι­στεύ­ου­με πως θέ­λουν να εί­ναι Αν­τι­πε­ρι­φε­ρειά­ρχες με τον Τα­τού­λη και έ­χουν …δι­κή τους πο­λι­τι­κή!

@. Στο με­τα­ξύ ε­νώ ό­λοι οι υ­πο­ψή­φιοι Πε­ρι­φε­ρειά­ρχες ψά­χνουν… υ­πο­ψή­φιους Αν­τι­πε­ρι­φε­ρειά­ρχες για τους Συν­δυα­σμούς τους, ο Τα­τού­λης ψά­χνει δι­πλά…!

@. Ψά­χνει για υ­πο­ψη­φί­ους, αλ­λά ψά­χνει και για…”πραγ­μα­τι­κούς”!

@. Σή­με­ρα α­πο­φα­σί­ζουν οι Μεσ­σή­νιοι και οι Κο­ρίν­θιοι Συμ­βου­λή της “Νέ­ας Πε­λο­πον­νή­σου” για τους Αν­τι­πε­ρι­φε­ρειά­ρχες του… πεν­τα­μή­νου!

@. Εί­ναι αυ­τοί που θα ε­κλε­γούν και θα αν­τι­κα­τα­στή­σουν τους Α­λευ­ρά-Δέ­δε οι ο­ποί­οι πα­ραι­τή­θη­καν (τε­λι­κά) για να γί­νουν …χα­λί­φη­δες στη θέ­ση του Χα­λί­φη!

@. Για να δού­με τι θα δού­με σή­με­ρα!