Λογοτεχνικός Περίπατος από την Ένωση Μεσσήνιων Συγγραφέων

Η Ένωση Μεσσήνιων Συγγραφέων ανακοινώνει την πρώτη εκδήλωση της περιόδου 2024-25 με τίτλο: «Λογοτεχνικός Περίπατος», παρουσιάζοντας σε αυτήν το συγγραφικό έργο δύο μελών της.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης η πρόεδρος της Ε.Μ.Σ. Αντωνία Παυλάκου θα παρουσιάσει το ιστοριοδιφικό, λαογραφικό, ταξιδιωτικό, πεζογραφικό και ποιητικό έργο του πολυγραφότατου Τριφύλιου συγγραφέα Στάθη Παρασκευόπουλου, αποτελούμενο από 75 περίπου βιβλία.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν τρία βιβλία του Δρα Παναγιώτη Κακαλέτρη σχετικά με τη συμβολή της Ιστορίας στη Διοίκηση των Επιχειρήσεων. Για το παραπάνω ερευνητικό έργο θα μιλήσουν οι: Δημήτρης Μεγρέμης, δ/ντής Γραφείου Σταδιοδρομίας στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, Ευάγγελος Σαλάχας, επίκουρος καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ο Ιωάννης Φωτόπουλος, δικηγόρος.

Την εκδήλωση συντονίζει η Νικολίνα Λέκκα, αντιπρόεδρος της Ε.Μ.Σ., και θα πραγματοποιηθείτην Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024και ώρα 7.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της εφημερίδας Ελευθερία.