ΝΤ ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας : Την Τετάρτη η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση

Το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας αποφάσισε τη διεξαγωγή Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης και Εκλογών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Ν.Τ., την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 στο αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας, μετά και τη λήξη της τριετούς θητείας του, αλλά και την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών όλων των σωματείων του για την ανάδειξη αντιπροσώπωνγια την εν λόγω διαδικασία.

Το πρόγραμμα της διαδικασίας θα έχει ως εξής:

10:00 – 11:30, πιστοποίηση αντιπροσώπων και κατάθεση δηλώσεων παραίτησης και αντικατάστασης αντιπροσώπων, που πιθανόν να προκύψουν.

11:30 – 14:00, εκλογή προεδρείου συνέλευσης και στη συνέχεια οικονομικός και διοικητικός απολογισμός Ν.Τ. καιτοποθετήσεις-παρεμβάσεις από αντιπροσώπους.

Παράλληλα, από την αρχή της συνέλευσης, εκλέγεται τριμελής εφορευτική επιτροπή που αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας την εκλογική διαδικασία. Στα καθήκοντά της περιλαμβάνεται η συγκέντρωση των ψηφοδελτίων που θα της κατατεθούν επίσημα, καθώς και η φωτοτύπησή τους σε επαρκές πλήθος αντιγράφων. Η κατάθεση ψηφοδελτίωνθα μπορεί να πραγματοποιείται μέχρι και τις 13:30.

14:00-17:00, διεξαγωγή εκλογών