Σαμαράς: Δεν θα γίνει ρυθμιστής μία εγκληματική οργάνωση

samaras2Σε πα­ρέμ­βα­ση προ­χώ­ρη­σε ο Αν­τώ­νης Σα­μα­ράς για ό­σα συμ­βαί­νουν τό­σο με τις α­πο­κα­λύ­ψεις για τον Τά­κη Μπαλ­τά­κο ό­σο και για την οι­κο­νο­μί­α σε συ­νάν­τη­ση που εί­χε με τους εκ­προ­σώ­πους των Ahepans στο Μέ­γα­ρο Μα­ξί­μου. Ή­ταν η πρώ­τη ου­σι­α­στι­κά πα­ρέμ­βα­ση του Μεσ­σή­νιου πο­λι­τι­κού α­πό την η­μέ­ρα που προ­έ­κυ­ψε το θέ­μα με τον πρώ­ην γραμ­μα­τέ­α του υ­πουρ­γι­κού Συμ­βου­λί­ου.

Χα­ρα­κτη­ρι­στι­κά ο πρω­θυ­πουρ­γός δή­λω­σε ό­τι: “Δεν θα ε­πι­τρέ­ψω πο­τέ σε κα­μιά εγ­κλη­μα­τι­κή ορ­γά­νω­ση να γί­νει ρυθ­μι­στής της πο­λι­τι­κής ζω­ής του τό­που. Η κυ­βέρ­νη­ση στη­ρί­ζει α­πό­λυ­τα την α­νε­ξαρ­τη­σί­α της δι­και­ο­σύ­νης και ό­λοι ό­σοι ζη­τούν την πα­ραί­τη­ση υ­πουρ­γών ταυ­τί­ζον­ται με τη ΧΑ”. Πα­ρά την α­μη­χα­νί­α που υ­πάρ­χει στο Μέ­γα­ρο Μα­ξί­μου, εί­ναι α­λή­θεια ό­τι α­πό την πρώ­τη στιγ­μή ο κ. Σα­μα­ράς, δέ­χον­ταν πι­έ­σεις προ­κει­μέ­νου να βγει και να το­πο­θε­τη­θεί δη­μό­σια.

Σύμ­φω­να με α­πό­λυ­τα δι­α­σταυ­ρω­μέ­νες πλη­ρο­φο­ρί­ες ο βα­σι­κός λό­γος που δεν το έ­κα­νε μέ­χρι σή­με­ρα, εί­χε να κά­νει με το γε­γο­νός ό­τι φο­βό­ταν πως υ­πάρ­χουν και άλ­λο υ­λι­κό με συ­νο­μι­λί­ες κυ­βερ­νη­τι­κών στε­λε­χών. Πάν­τως, το ση­μαν­τι­κό­τε­ρο ζή­τη­μα που έ­χει να δι­α­χει­ρι­στεί ο κ. Σα­μα­ράς, α­φο­ρά τις αν­τι­δρά­σεις που έ­χουν προ­κλη­θεί στο ε­σω­τε­ρι­κό του ΠΑΣΟΚ.

Συ­νε­χί­ζον­τας α­να­φέρ­θη­κε στην πο­ρεί­α της οι­κο­νο­μί­ας υ­πο­γραμ­μί­ζον­τας ό­τι: “Η χώ­ρα κά­νει τε­ρά­στιο βή­μα μπρο­στά, βγαί­νει α­πό την κρί­ση. Προ­χω­ρά­με με ο­μο­ψυ­χί­α και πο­λι­τι­κή στα­θε­ρό­τη­τα. Η Ελ­λά­δα βγαί­νει α­πό την κρί­ση βγαί­νει στις δι­ε­θνείς α­γο­ρές και δεν θα ε­πι­τρέ­ψου­με σε κα­νέ­ναν να την τρα­βή­ξει πί­σω. Την ευ­θεί­α γραμ­μή που έ­χω τρα­βή­ξει για την πα­τρί­δα δεν την αλ­λά­ζω”

parapolitika.gr