Στην Σπάρτη ο Π. Νίκας – Συνεργασία με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας μετέβη το απόγευμα χθες Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου στην Σπάρτη, την οποία επισκέφθηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιος Λιβανός.

Συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών Δημήτρη Παπαγιαννίδη και τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο, ο υπουργός είχε συνεργασία με τον περιφερειάρχη και στελέχη της Περιφέρειας, καθώς και με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και των αγροτικών φορέων της Π.Ε. Λακωνίας, στο πλαίσιο μιας ευρείας τρίωρης συνάντησης -στο διοικητήριο της Π.Ε.- κατά την διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν θέματα αρμοδιότητας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Στην πιο πάνω συνάντηση, στην οποία συζητήθηκε ένα μεγάλο φάσμα θεμάτων -μεταξύ των οποίων οι αγροτικές αποζημιώσεις, τα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα-, από την πλευρά της Περιφέρειας Πελοποννήσου συμμετείχαν, εκτός από τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Νίκωνας Τζινιέρης και οι ομόλογοί του Υποδομών και Μεταφορών Θεόδωρος Βερούτης και Πρωτογενούς Τομέα Στάθης Αναστασόπουλος.