Στο 2ο Messinia Forum ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ορέστης Ομράν Κουκουβιτάκης

 

Κατά το 2ο Messinia Forum το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Απριλίου αναδείχθηκαν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της τοπικής παραγωγής της Μεσσηνίας, με τον κ. Ορέστη Ομράν Κουκουβιτάκη, υποψήφιο Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, να αναφέρεται, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, στις θετικές προοπτικές του τουρισμού και στην ανάπτυξη των προϊόντων με σφραγίδα “Ελλάδα”.

Ο κ. Ομράν Κουκουβιτάκης είχε διαδοχικές συναντήσεις με εκπροσώπους της τοπικής πολιτικής ηγεσίας, εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της Περιφέρειας και τον πρόεδρο του Messinia Forum κ. Γιάννη Κολοβό.

Πιο συγκεκριμένα κατά την επίσκεψη του στην περιοχή ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής συναντήθηκε με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Μίλτο Χρυσομάλλη, με τον δήμαρχο Δυτικής Μάνης Γιώργο Χιουρέα, τον αντιδήμαρχο δυτικής Μάνης Γιώργο Γιατράκο, αντιδημάρχους και μέλη του δημοτικού συμβουλίου Καλαμάτας κ.α.

Ο Ορέστης Ομράν Κουκουβιτάκης αναφέρθηκε στην εξαιρετική δυναμική της Καλαμάτας και της ευρύτερης περιοχής, τόσο ως προς την ανάπτυξη του τουρισμού όσο και ως προς τη  δυναμική προώθηση της εξωστρέφειας των προϊόντων της.

Στις συναντήσεις τις οποίες πραγματοποίησε με τους παραγωγούς και εκπροσώπους του κλάδου της μεταποίησης συζητήθηκαν θέματα, όπως η ιδιαιτερότητα των τοπικών προϊόντων, η ελκυστικότητά τους στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, αλλά και οι προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης του εμπορίου και της εξωστρέφειας της παραγωγής της Μεσσηνίας.

Πολλά εξ αυτών περνούν από τους ευρωπαϊκούς θεσμούς, για αυτό η συμμετοχή στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου είναι κρίσιμη, τόνισε ο κ. Ομράν Κουκουβιτάκης.