Συνελήφθη 27χρονος Αθίγγανος, για απόπειρα ληστείας στον Άσσο Κορινθίας

astunomiaΣυ­νε­λή­φθη, σή­με­ρα τις  πρω­ι­νές ώ­ρες, στον Α­σπρό­πυρ­γο Ατ­τι­κής, έ­νας 27χρονος Α­θίγ­γα­νος, για α­πό­πει­ρα λη­στεί­ας. Σε βά­ρος του σχη­μα­τί­στη­κε δι­κο­γρα­φί­α κα­κουρ­γη­μα­τι­κού χα­ρα­κτή­ρα, η ο­ποί­α πε­ρι­λαμ­βά­νει ο­κτώ α­κό­μα συ­νερ­γούς του, οι ο­ποί­οι α­να­ζη­τούν­ται.

Η σύλ­λη­ψή του πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε με­τά α­πό ά­με­ση κι­νη­το­ποί­η­ση και συν­το­νι­σμέ­νη α­στυ­νο­μι­κή ε­πι­χεί­ρη­ση, α­στυ­νο­μι­κών του Α­στυ­νο­μι­κού Τμή­μα­τος Βρα­χα­τί­ου, του Τμή­μα­τος Τρο­χαί­ας Αυ­το­κι­νη­το­δρό­μων Κο­ριν­θί­ας και της Δι­εύ­θυν­σης Ά­με­σης Δρά­σης Ατ­τι­κής.

Ει­δι­κό­τε­ρα, ό­πως προ­έ­κυ­ψε σή­με­ρα τις πρώ­τες πρω­ι­νές ώ­ρες, στον Άσ­σο Κο­ριν­θί­ας, ο 27χρονος, μα­ζί με τους συ­νερ­γούς του, α­φού μπή­καν σε οι­κί­α ΡΟΜΑ, με τη χρή­ση με­ταλ­λι­κών αν­τι­κει­μέ­νων και σω­μα­τι­κής βί­ας, α­πο­πει­ρά­θη­καν να α­φαι­ρέ­σουν χρή­μα­τα και τι­μαλ­φή, χω­ρίς ω­στό­σο να τα κα­τα­φέ­ρουν, ε­νώ στη συ­νέ­χεια ε­πι­βι­βά­στη­καν σε δύ­ο ο­χή­μα­τα και τρά­πη­καν σε φυ­γή.

Ά­με­σα κι­νη­το­ποι­ή­θη­καν α­στυ­νο­μι­κοί της Α­στυ­νο­μι­κής Δι­εύ­θυν­σης Κο­ριν­θί­ας, κα­θώς και α­στυ­νο­μι­κοί της Δι­εύ­θυν­σης Ά­με­σης Δρά­σης Ατ­τι­κής, ό­που λί­γο αρ­γό­τε­ρα, στον Α­σπρό­πυρ­γο Ατ­τι­κής, εν­τό­πι­σαν και συ­νέ­λα­βαν τον 27χρονο.

Στην κα­το­χή του, οι α­στυ­νο­μι­κοί βρή­καν το χρη­μα­τι­κό πο­σό των -185- ευ­ρώ και δι­ά­φο­ρα κο­σμή­μα­τα, η προ­έ­λευ­ση και το νό­μι­μο της κα­το­χής των ο­ποί­ων ε­ρευ­νά­ται.

Ε­πι­πρό­σθε­τα, ό­πως προ­έ­κυ­ψε σε βά­ρος του 27χρονου εκ­κρε­μεί Έν­ταλ­μα Σύλ­λη­ψης του Α­να­κρι­τή Κο­ρίν­θου, για λη­στεί­α α­πό κοι­νού και κλο­πή κα­τά συρ­ρο­ή α­πό κοι­νού.

Ο 27χρονος θα ο­δη­γη­θεί στον Ει­σαγ­γε­λέ­α Πρω­το­δι­κών Κο­ρίν­θου, ε­νώ η α­στυ­νο­μι­κή έ­ρευ­να συ­νε­χί­ζε­ται, για τον εν­το­πι­σμό και τη σύλ­λη­ψη των συ­νερ­γών του.

 

Πα­ράλ­λη­λα, σε ε­ξέ­λι­ξη βρί­σκε­ται το προ­α­να­κρι­τι­κό έρ­γο α­πό το Α­στυ­νο­μι­κό Τμή­μα Βρα­χα­τί­ου, ε­νώ ε­ρευ­νά­ται η τυ­χόν συμ­με­το­χή τους και σε άλ­λα πα­ρό­μοι­α α­δι­κή­μα­τα.